System parkowania w O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • barcelona16
    Classic
    • 2017
    • 0

System parkowania w O2

Zamieszczone przez siemi1
    Wrzuciłbys jakies fotki jakościowo jepsze jak to wygląda z białym podświtleniem, chiałbym tegom moda zrobic kiedys u siebie ale nie wiem czy zielone czy białe (z zielonym moze byc problem z dobraniem koloru)
    na fotkach to ujowo widać. (kliknij na link z moja czarna tam bedzie fotka) . Bierz białe te z linku - wychodzi jak ori :diabelski_usmiech
  • barcelona16
    Classic
    • 2014
    • 3

System parkowania w O2

Witajcie.
    Miesiąc temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Skody Octavi II Elegance z silnikiem 1.9 TDi rocznik 2004. Chciałbym moje autko lekko doposażyć. Głównie chodzi mi o zamontowanie kamery cofania lub czujników parkowania (tył + przód). W aucie mam radio Bolero i chciałbym aby wykorzystać je jako wyświetlacz do kamery. Czy znacie może jakiegoś magika z okolic Wrocławia, który mógłby się tym zająć?? A tak przy okazji czy ktoś może polecić godnych zaufania tunerów abym mógł lekko podkręcić silnik. Najlepiej z Wrocławia.

Komentarz

• krzynol
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 10996
      • Superb II combi (3T5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

W Bolero nie ma wejścia na kamerę
      możesz dołożyć parktronik w wersji poliftowej to będzie się wyświetlał na bolero
      ->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
      ->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
      poprzednie modele:
      ->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
      ->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
      O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003

Komentarz

• fooojciech
        Ambiente
        • 2013
        • 124

Dołaczę się do tematu.Nie chodzi o montaż tylko naprawę. mam octavie 2 z 2008r z czujnikami fabrycznymi z przodu i tyłu ,do tej pory wyswietlało na radiu samochodzik i pokazywalo odleglosc , czasami bylo tak ze nie pokazywalo tylko piszczalo ,ale po przetarciu z brudu czujnikow na zderzakach pomagalo i znow pokazywalo ,a w tej chwili jest tak ze nie pokazuje na wyswietlaczu w ogole ,i piszczec raczej piszczy tak jakby z wielkim opoznieniem ,czyli ja zdaze np juz cofnac do powierzchni bez przeszkod a on dopiero zaczyna cos tam pisnac i przestaje. nie wiem co moze byc ,do tej pory dzialo sie tak tylko czasami a teraz padlo calkiem , co mozna z tym zrobic?

Komentarz

• krzynol
          RS
          S_OCP Member
          • 2007
          • 10996
          • Superb II combi (3T5)
          • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
          • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

fooojciech, podłączyć komputer
          ->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
          ->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
          poprzednie modele:
          ->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
          ->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
          O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003

Komentarz

• fooojciech
            Ambiente
            • 2013
            • 124

aaa zapomniałem dopisac w poprzednich wiadomosciach że błedu nie ma zadnego

Komentarz

Pracuję...