Zamieszczone przez siemi1
System parkowania w O2
Zwiń
X
-
System parkowania w O2
Witajcie.
Miesiąc temu stałem się szczęśliwym posiadaczem Skody Octavi II Elegance z silnikiem 1.9 TDi rocznik 2004. Chciałbym moje autko lekko doposażyć. Głównie chodzi mi o zamontowanie kamery cofania lub czujników parkowania (tył + przód). W aucie mam radio Bolero i chciałbym aby wykorzystać je jako wyświetlacz do kamery. Czy znacie może jakiegoś magika z okolic Wrocławia, który mógłby się tym zająć?? A tak przy okazji czy ktoś może polecić godnych zaufania tunerów abym mógł lekko podkręcić silnik. Najlepiej z Wrocławia.
-
-
W Bolero nie ma wejścia na kamerę
możesz dołożyć parktronik w wersji poliftowej to będzie się wyświetlał na bolero->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Dołaczę się do tematu.Nie chodzi o montaż tylko naprawę. mam octavie 2 z 2008r z czujnikami fabrycznymi z przodu i tyłu ,do tej pory wyswietlało na radiu samochodzik i pokazywalo odleglosc , czasami bylo tak ze nie pokazywalo tylko piszczalo ,ale po przetarciu z brudu czujnikow na zderzakach pomagalo i znow pokazywalo ,a w tej chwili jest tak ze nie pokazuje na wyswietlaczu w ogole ,i piszczec raczej piszczy tak jakby z wielkim opoznieniem ,czyli ja zdaze np juz cofnac do powierzchni bez przeszkod a on dopiero zaczyna cos tam pisnac i przestaje. nie wiem co moze byc ,do tej pory dzialo sie tak tylko czasami a teraz padlo calkiem , co mozna z tym zrobic?
Komentarz
-
-
fooojciech, podłączyć komputer->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz