Nowe logo z Citigo w poduszce AirBag
Zwiń
X
-
Nie strzeli. Robiłem tak setki razy.Zamieszczone przez smajler Zobacz wpisRozumiem, że odpina się kabel od klaksona i wtyczkę od airbaga (wszystko na podpiętym aku) i nic nie strzeli ?
Nie trzeba.Zamieszczone przez patryk23 Zobacz wpisZabawa z poduchami raczej na odlaczonym aku...
Zostaw komentarz:
-
-
Mam na zbyciu sam znaczek z O3 nowy . zakladalem u siebie do fl ale na 99.9 pasuje tez do przedlifta jest troche patentu bo to nie jest blaszka tylko plastik .
Zabawa z poduchami raczej na odlaczonym aku...
Zostaw komentarz:
-
-
Rozumiem, że odpina się kabel od klaksona i wtyczkę od airbaga (wszystko na podpiętym aku) i nic nie strzeli ?
Czy taka z citygo podejdzie?
Zostaw komentarz:
-
-
Wychodzi mi ok 4,3 cmZamieszczone przez koleś Zobacz wpisZmierz średnicę jaką ma logo, które potrzebujesz.
Zostaw komentarz:
-
-
Zmierz średnicę jaką ma logo, które potrzebujesz.Zamieszczone przez Tabel Zobacz wpisMoże ktoś z Was ma na zbyciu logo w ładnym stanie ale z PRZED liftingu?
Zostaw komentarz:
-
-
Odgrzewam temat. Mam O2 z przed fl i mam brzydkie logo. Kierownica 3 ramienna. Rozumiem, że wymiana loga przebiega podobnie jak tutaj opisano? Może ktoś z Was ma na zbyciu logo w ładnym stanie ale z PRZED liftingu? Chętnie odkupie.
Zostaw komentarz:
-
-
Możesz kupić poduche z przed FL i zalożyć dekiel z FL. wszystko będzie elegancko pasowało. Chłopaki na forum przerabiali ten temat w przypadku zmiany kiery z O2 ->O2 FL.
Zostaw komentarz:
-
-
Wie ktoś, czy można w obudowę poduszki po lifcie włożyć poduszkę z przed liftu, żeby działało wszystko jak trzeba czy raczej nie będzie pasowało?
chodzi o to, ze mam wystrzeloną poduszkę w o2FL a do przed fl są znacznie tańsze airbagi. Zaślepkę FL mam nową to bym upakował poduche w nową zaślepke.
Zostaw komentarz:
-
-
Można i tak, zawsze pomyśl jednak o następnym użytkowniku samochodu.
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, w citigo jest plastikowy, kupiłem poduchę po wystrzale z Citigo i przełożyłem, sporo kombinacji, większość powie, że jak wybuchnie to mi w łeb strzeli, natomiast ja sądzę inaczej i sobie zrobiłem na tym plastikowym
Zostaw komentarz:
-
-
Ten z Citigo jest po prostu blaszany, natomiast w O3 jest już plastikowy i jego się nie da zamocować w logiczny sposób. Zamiast kombinować z logo, zmieniłbym całą kierownicę i poduszkę na taką z Yeti. Poprawka - nie zmieniłbym, tylko zmieniłem.
Zostaw komentarz:
-
-
A znaczek podejdzie tylko od citigo ? Od octavki 3 już nie ? Jakie są różnice w nich ? Mocowania, wielkość czy wykonanie ?
Zostaw komentarz:
-
-
100 Eur - tosz to u nas za tyle można praktyczne cała poduchę kupić :shock:
Zostaw komentarz:
-
-
macherstudio, możesz kupić tu: http://www.cars-equipment.com/www/en...2/#prettyPhoto Tylko nie wystrasz się ceny. :szeroki_usmiech
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, oj gdybyś Ty miał więcej czasu to bym Cię prosił o taką modyfikację .... oj gdyby ... ale w sumie zawsze można poprosić to nie grzech .... więc poproszę oczywiście dojazd na miejsce wybrany czas itd. koszty itd.
Zostaw komentarz:
-
-
Kiedyś na allegro były całe zaślepki airbag z citigo do zdobycia le teraz nie widze
Zostaw komentarz:
-
-
po dwóch piwach to bym zasnął pod samochodem.Zamieszczone przez Enriquezdasz radę - dwa piwa i po temacie
Ale tak serio, można gdzieś kupić ten logotyp? Są fachowcy którzy faktycznie zrobią to w parę chwil, gdyby ktoś w Szczecinie robił takie rzeczy wtedy bym chętnie podjechał do takiego kogoś z dwoma piwami.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: