Cześć,
chcę kupić sobie felgi na lato, Pyxis mi się podobają, ale w salonie kosztują grubo bo 590 zł za sztukę. Na allegro znalazłem w kilku sklepach taniej. Są też takie za 287 zł /szt, ale mnie interesują tylko oryginalne. Czy te tutaj mogą być oryginalne czy raczej za tanie na oryginalne? Wiem, że ceny w ASO mogą być 2-krotnie wyższe, ale te są podejrzanie tanie. Z drugiej strony, czy komuś chciałoby się podrabiać identyczny wzór felg i sprzedawać go taniej?
Proszę o wypowiedź, czy warto, ewentualnie gdzie warto jeśli ktoś ma namiar na tańsze Pyxis-y.
Cena domeny: 3799 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 354.57 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
15x6.5 ET50 195/65 R15
btw
nie kupuj chińskiego gówna...
Zamieszczone przez yunior81
A czy do felg Pyxis będą pasowały opony w rozmiarze 195/65/15 czy bardziej 205/60/16 ?
jak Ty chcesz wrzucić oponę 16 na felgę 15 :?:
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Zamieszczone przez yunior81
A czy do felg Pyxis będą pasowały opony w rozmiarze 195/65/15 ?
Byłem w ASO, pytałem o te felgi i o to czy będą dobrze działały z 195/65 R15. Pan mi powiedział, że nie poleca Pyxis do tych opon bo przy nich felgi będą zbyt mocno wystawać poza rant opony. Do moich opon powinienem kupić Deimos lub Orion, każde w cenie prawie 600 zł za sztukę. Tyle nie dam.
Sklep z felgami aluminiowymi. Zobacz nowości i promocje. Skorzystaj z porad naszych ekspertów. Przymierz felgi na swoim pojeździe. Dostawa zawsze Gratis.
Przyznaję, że początkowo poszedłem tym samym tropem co ty - kupić felgi skody. Potem dopiero zacząłem się właściwie zastanawiać czemu mam słono płacić za to, żeby się nie wyróżniać z tłumu - felgi skody są na prawie każdej skodzie (to przecież można sobie stalowe kupić i kołpakiem zasłonić - jeszcze mniej bym się wyróżniał, nie mówiąc o oszczędnościach). Wybór padł więc na dezenty. Wzór podobał mi się od początku (kwestia gustu oczywiście, nie każdemu musi), na kolor czarny zdecydowałem się po głębszym namyśle (samochód mam biały). Producent znany i pewny, produkt nowy z gwarancją, fakturkę dostałem a za komplet z założeniem opon, wentyli i wyważeniem kół zapłaciłem 1300zł (nie kupowałem na stronie do której podaję link, kupiłem u wulkanizatora w Ząbkach pod Warszawą).
Oczywiście nie jest to do końca to co tygryski lubią najbardziej, ale ponieważ zawsze miałem 2 komplety kół to i tym razem postanowiłem dokupić komplet felg. Mój błąd polegał na tym, że bezmyślnie najpierw kupiłem komplet opon, a dopiero potem przypomniałem sobie o felgach. Teraz kupiłbym większe felgi i opony o mniejszym profilu - byłoby ładniej. Przy wyborze felg interesowało mnie tylko, żeby nie trzeba było dokładać tam "ulepszeń" w postaci pierścieni centrujących, dystansowych lub podobnych udziwnień (ale to moje osobiste dziwactwo). Te w każdym razie pasują bez żadnych dodatków (zarówno średnica otworu centralnego jak i ET).
Nie wiem, jakoś nie mogę się przestawić na myślenie, że inne będą dobre. No i mało które mi się podobają. Pyxis, choć niektórzy twierdzą, że nie powinny być używane z 195/65, po prostu mi pasują wzorem. Pozostałe nie są już tak ładne. Boję się innych marek felg bo nie wiem czy to nie są jakieś tanie wyroby z Chin - ponoć niebezpieczne i nietrwałe. Nie znam się na tym a fortuny nie chcę wydawać. Stąd dylemat.
lesstar, jak jestes ze sz-na to podjedź do zendera na santocką. Gość Ci podpowie które dobre, a które to kibel. To nie reklama, ale obsługa jest spoko i można pogadać a może i coś wybierzesz.
[ Dodano: Pią 09 Maj, 14 20:33 ]
Ponieważ jeszcze nie kupiłem tych felg, a Wy już pewnie macie dosyć mojego pitolenia o nich, pokornie proszę o wypowiedzenie się tych którzy potrafią coś mądrego powiedzieć na temat tych felg. Cena jest super-fajna, ale boję się o jakość. Co myślicie?
No i oczywiście musi do nich pasować opona 195/65 R15.
Obiecuję że to już ostatni raz zawracam Wam głowy w tej sprawie
Komentarz