Wiem wiem że to już było ale ....w piątek długi nocny wyjazd Barcelona , i po przespaniu nocą powrót do Polski . Proszę podajcie mi - Top 5 żarówek - chcę zmienić swoje oryginalne tungsramy bo chyba wydaje mi się że zaczynają kiepsko świecić .
Nie interesują mnie pseudo xenony , jakieś bajeranckie niebieskie itp - tylko normalnie jasno świecące żarówki , które poprawią mi nocną eskapadę ! - pozdrawiam
gruto, hahaha jak chcesz zeby ci kopara opadla to kup 100W albo zaloz Xenony 55W
Efekt jest widoczny w porownaniu z normalna zarowka. Swiatlo jest biale nie zoltawe. Ma sie wrazenie ze "swieci mocniej" pomimo ze to ta sama moc.
Nie dowiesz sie jak nie sprawdzisz Sa gusta i Gusta A ronica musi byc bo wszyscy w pracy wymienili na takie Ja tylko w seicento jezdze na 100W :P w Skodzie mam walsnie te Osramy.
Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
Chodziło mi dokładnie o te Osramy night breaker.
Co do niewidzialnej wycieraczki to działa dobrze od mniej więcej 80km/h ale jeżeli użyjesz zwykłych
wycieraczek pojawiają się dziwne dźwięki i guma trze dosyć mocno o szybę. Dodatkowo ciężko jest wypolerowac ten preparat żeby nie było widać smug.To tak z mojego doświadczenia.
Aaa jest cos takiego jak niewidzialna wycieraczka przy deszczach - jaką kupić ..?
Polecam 4nano Premium Vision, lub tańszy (i mniej trwały) 4nano Clear Vision. Najpierw dobrze przygotowujesz szybę (myjesz, odtłuszczasz - polecam dedykowany 4nano Glass & Metal Cleaner). Po odpowiedniej aplikacji środek leży na szybie "jak wściekły nawet rok i dłużej. W produkty Autoland-u nie warto się bawić. Ewentualnie możesz zastosować Rain-X Rain Repellent, ale trwałość powłoki będzie krótsza.
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne. MOJA FURKA
gruto, Ja miałem w O1 Osramy NB ale H4, świeciły super. Później miałem trzy razy Osramy NB +90% H7 w F2, ale że jest soczewka to nie ma takiego przyrostu światła jak na H4, bo soczewka sama w sobie lepiej kładzie światło już ze zwykłej H7. Ale jest lepiej i światło białe i mocne. Teraz dalej w tej F2 mam Osramy NB+ czyli +110% i w sumie przyrostu ambitnego nie ma w stosunku do +90%, ale jest wydłużenie czasu działania.
Mi poprzednie Osramy NB +90% wytrzymywały jedne ponad 1 rok, drugie też ponad 1 rok, trzecie również ponad 1 rok i wymieniłem na +110% zanim się spaliły i zużyłem łącznie +90% trzy komplety. Teraz komplet +110%już rok czasu i nic się nie dzieje. A jeżdżę na H7 non stop, bo nie mam osobnych dziennych. Ja Osramy NB+ polecam, dla mnie warto założyć.
powiedzcie mi jedną rzecz - wymiana H7 - wyciągnąć cały reflektor wypinając go z wtyczki , czy jest inny sposób ? .
Takie wypinanie reflektora z wtyczki generuje jakiś błąd - czy sie nie pier...... wypiąć , i wziąć na kolana :lol: ? (kupione osram NB unlimited 110)
Komentarz