kazek103 masz jakiś schemat podłączenia kamery?
[O2] Kamera cofania OII
Zwiń
X
-
tak przeglądam różne takie:
Original Skoda RVC RFK Rückfahrkamera Columbus Octavia Limousine Combi RS Kamera | Auto & Motorrad: Teile, Autoelektronik, GPS & Sicherheitstechnik, GPS & Navigationsgeräte | eBay!
Original Skoda RVC RFK Rückfahrkamera RNS Columbus Octavia Superb Fabia Roomster | Auto & Motorrad: Teile, Autoelektronik, GPS & Sicherheitstechnik, GPS & Navigationsgeräte | eBay!
czy wąska kamerka będzie lepsza ??
i chyba to jest to??
Komentarz
-
-
mrfazi, kabel 5M1 970 161 AC o którym pisze gieu można kupić w CarSystems lub w ASO. Cena kabla w ASO to 270 PLN. jest to kabel do kamery i anteny. Takie mam przynajmniej informacje od Patryka z ASO VW w Tychach Seiko5
Komentarz
-
-
gradek, zestaw z vagsystems jest nowy, teoretycznie wszystko powinno banglać, tylko kwestia długości wiązki, i sposobu montażu samej kamerki.
Inny sposób, wiązka z przesyłką to około 300zł, używana kamerka ? coś koło 400zł. Chyba wolałbym dopłacić i mieć święty spokój oraz możliwość zwrotu towaru.
Komentarz
-
-
mrfazi wiązka długości ok. 5,5 mb, kwota 270 PLN minus oczywiście rabat klubowy.
[ Dodano: Sob 23 Sty, 16 22:58 ]
Pewnie większości przyda się co ustaliłem odnośnie kamer.
Kamery NTSC:
5N0 827 566A
5N0 827 566 AA
5N0 827 566 AB
5N0 827 566 AJ
5N0 827 566 G
Kamery RGB:
5N0 827 566 D
5N0 827 566 J
56D 827 566 A
Jeśli ktoś miałby dane odnośnie systemu wizji dla innych numerów kamer niech dopisze.Ostatnio edytowany przez gradek; 9065.
Komentarz
-
-
[O2FL] Kamerka SONY + MODUŁ = działający zestaw za ~300 PLN!
Dobra więc tak temat kamerki co i jak ogarnięty.
Dzięki pomocy kolegi pab567 z forum superba sprawdziliśmy kamerkę którą zamówił czy pasuje do OIIFL kombi i jest git do tego potrzeba moduł i pod Columbusa/Amundsena mamy komplet działający+kodowanie pewnie.
Kamerka pasuje na 100% do:
SII Kombi
SII Sedan - z tego co pab567 patrzył organoleptycznie wymiary sa te same.
OIIFL Kombi - wytczna w kamerce jest inna niz od klamki w OIIFL ale pasujeidelnie w dwa piny do klamki.
Dogadałem się z chinczykiem aby dla różnych forów/fanów SKODY dał jakis dodatkowy rabat bo wtedy ma szanse na więcej zamówień i dał -3 USD, więc korzystać na razie, kupon ważny do końca miesiąca.
Od jutra ma być promocja na moduł i jego cena w promocji ma mieć 47,60 USD z kuponem (normalnie 55 USD) możliwe ze kupując przez aplikacje wyjdzie jeszcze taniej + płatnośc przelewy24 bo wychodzi taniej niż przewalutowanie w bankach przynajmniej w mBanku.
Kamerka która pasuje do kombi (nie wiem jak w sedanie jesli jest taka sama raczka bedzie pasić) w miejsce rączki to 27 USD - wersja SONY naprawde nieźle widać w dzień i w nocy, widział u pab567 i robi robotę:
Moduł do kamerki 47,60 USD:
no i kupon rabatowy, należy go zczytać aplikacją Aliexpress przy kliknieciu BUY powinna być opcja wyboru kuponu sprzedawcy i automatycznie te -3USD powinno być odliczone:
Czyli mamy fajna kamerkę bez większego grzebania ciecia blachy itd za ~295 PLN po przeliczeniu z USD!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfaziZamieszczone przez siemi1Czyli mamy fajna kamerkę bez większego grzebania ciecia blachy itd za ~295 PLN po przeliczeniu z USD!!!
ciekawy, nie wiem ale zakladalbym ze klamki raczej sa takie same. Do sprawdzenia tocjedna sroba do odkrecrnia i tyle i plastiki z klapy zdjete wiec wystarczy wymiar sciagnac albo porownac z kims kto ma fl ni i czy kostka na wtyczke taka sama.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mrfazimnie temat bardzo korci
[ Dodano: Nie 21 Lut, 16 20:42 ]
Zamieszczone przez siemi1Panowie chyba mam odpowiedź dla was:
Panowie razem nie zamawiajcie bo free shipping jest a jak przekroczycie iles tam ojro to jest ryzyko ze VAT wam wpadnie.
Sprawdzajcie tylko cwny w y byly jak pisalem a jak sa wyzsze piszcie do sprzedawcy.
Komentarz
-
-
Jako ze nie wiem czy sprzedawcy chodzi o nasze forum ale dostałem dość smutna wiadomość jeśli chodzi o konwertery RGB
Hi, friend
it is a bad news for you, the parcel really return from China customs, all Poland buyer parcel was return to us. we will send you again in 2-4 days, we will choose a faster shipping method, you will receive it in 15-20 days, will it OK?
sorry for all Poland buyer, could you help me to told the buyer from your forum?
sorry again
best regardsbył PASSAT B5 3BG 101 KM AVB
jest Octavia II FL - 1,9 TDI
Komentarz
-
Komentarz