OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Trochę listew chromowych z przodu na zderzaku atrapie woków szyb i jest OII das Passat, nie obrażając właścicieli Passatów. No można dziury wyciąć w zderzaku i wstawić lampeczki, ale czemu to ma służyć, amerykańska Octavia?
ja mam zakodowane US-y :P
Jutro rano zrobię zdjęcie i podeśle.
Jak dla mnie wygląda super.
Gdzie foto?
Wlacz sobie awaryjne i mijania w swoim samochodzie, stan przed autem i rob zdjecia dotad, az uchwycisz moment swiwcenia zarowek kierunkow. Jak da Ci sie zlapac moment ich gasniecia, bedzie jeszcze lepiej.
Tak to bedzie właśnie wygladalo, jak wlaczysz kodowaniem uzywanie przednich kierunkowskazów jako pozycyjnych. I sam te zdjęcia będziesz mogl tu wrzucic.
Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
wachumlody, strzeliles niedorobe - wypasem byloby wlaczenie kierunkow jako pozycji i wylaczenie pozycji bialych. Wtedy faktycznie bylaby Octavia zzaoceana.
Pozdrawiam, Robreg.
----
parę bajtów w bok od miejsca, w którym ustawiłeś używanie przednich kierunków jako pozycji, jest bajt ustalający jasność przednich świateł pozycyjnych. Ustawiasz ich jasność na zero (albo zero jasności, albo 100% przyciemnienia) i gotowe.
Pozdrawiam, Robreg.
----
A ja obszedlem temat i wrzuciłem żółte żarówki wy5w w miejsce pozycyjnych w razie kontroli jak się policjant przyczepi to w 3 minuty zmieniam na białe) :
Diesel kopci, diesel czadzi, DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI!
Komentarz