damian41, ja drążyłem temat jakiś czas temu i wydaje mi się, że kostka jest inna po lifcie w stosunku do przedliftowej. Chciałem wstawić grzane stołki poliftowe do mojej O2.
Nie chcę wprowadzić Ciebie w błąd ale pytałem dwóch osób i otrzymałem info, że włożenie do nowej wtyczki pinów to sekunda, gorzej jest z wypięciem pinów ze starej wtyczki ale skoro będziesz zmieniał to wtyczkę starą możesz rozwalić.
Nie wiem jak jest z kompatybilnością LB i Kombi.
czy będą pasowac z octavi 2 combi fl do octavi 2 Hatchback
było sto tysięcy razy na forum- fotele i kanapa sa takie same, boczki przednie sa taklie same- róznica w tapicerkach jest TYLKO w górnym elemencie tapierek drzwi tylnych
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Witam. Niestety nie wszystko pasuje. W weekend wymieniłem w swoim szkodniku fotele i kanapę na skórę z Rs-a poliftowego. Wiązka do grzania stołków zrobiona wg tutoriala z forum i generalnie wszystko ładnie pasuje, oprócz mocowania siedziska tylnej kanapy. U mnie siedzisko było całe, nieskładane i siedziało w takich mocowaniach plastikowych jak te:
w które wciska się drut stelaża siedziska. Nowe siedzisko jest składane i ma mocowanie z podwójnego pręta, takie jak to:
Niestety nie da się tego pożenić, więc mam pytanie czy ktoś wie czy to mocowanie można wymienić i jaki ewentualnie ma ono numer? Nie dysponuję etką, a wersja online znajduje tylko mocowanie o numerze 1K0886373C , czyli chyba takie jakie ja mam. Będę wdzięczny za pomoc.
Nie. Fotele i kanapa z wersji VRS fl Liftback. Gdybym wiedział od razu że będą takie problemy, to bym sbie wydłubał z dawcy te mocowania. :evil: A tak to teraz się proszę sprzedawcy żeby mi je wyciagnął i wysłał, a wiecie jak to jest ze szrotami, dla nich takie rzeczay to drobnica nie warta uwagi. Ale obiecał że wyśle. zobaczymy. Nie zmienia to faktu, że wbrew temu co twierdzą niektórzy, nie zawsze wszystko (oprócz wtyczek Airbagów) pasuje P&P Warto na to zwrócić uwagę, i przed zakupem kompletu wnętrza sprawdzić czy mocowanie tylnego siedziska jest takie, jakie mamy u siebie.
Witam
Czy może mi ktoś podpowiedzieć w jaki sposób wymontować tylne oparcie z Octavii Tour II ????Chciałbym zrobić podmianke na wersje z podłokietnikiem
Komentarz