[O2] Wymiana radia na dedykowanego "androidowca"

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKASZ_diy
    Classic
    • 2016
    • 15

Zamieszczone przez Asystentka
    Witam z rana....... :wink:
    no ładne mi rano ... :diabelski_usmiech
  • LUKASZ_diy
    Drive
    • 2013
    • 50

Witajcie.....długo rozważałem zmianę samochodu ale jak widze wynalazki po 300 tys km przelatane to doszedłem do wniosku, ze będę kochał swojego L&K wszak 130 tys do dopiero dotarcie i pojeżdzę jeszcze zdwa lata i zmienie na coś nowego.
    Chce mu zrobić prezencik w postaci radyjka zdecydowanie jakieś radyjko z androidem by Yanosik mógł ładnie pracować youtube google maps itd....
    W tym momencie proszę was bardzo nie piszcie mi o orginalnych, kodowaniu itd chce androida..

Na allegro jest tego sporo ale w zasadzie żadne ze sprzedawców nie jest wstanie powiedzieć jak będzie to współpracować z oryginalnym zestawem głośnomówiącym skody.
    Może macie jakieś doświadczenia który model wybrać na allegro najpopularniejsze są modele za ok 2200 zł
    Rozmawiałem z jakimś sprzedawcą i polecił mi model za 2999 z 8,5 calowym ekranem w wersji prestige i ponoć to śmiga idealnie ale zgubiłem linka

Na całośc chce wydać 4500 zł czyli radio + monitor w zagłówek dla syna + kamera cofania + monatż

Komentarz

• kowaltom99
      Rider
      • 2009
      • 743
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Re: Wymiana radia na dedykowanego "androidowca"

Zamieszczone przez LUKASZ_diy
      Witajcie.....długo rozważałem zmianę samochodu ale jak widze wynalazki po 300 tys km przelatane to doszedłem do wniosku, ze będę kochał swojego L&K wszak 130 tys do dopiero dotarcie i pojeżdzę jeszcze zdwa lata i zmienie na coś nowego.
      Chce mu zrobić prezencik w postaci radyjka zdecydowanie jakieś radyjko z androidem by ......

Na całośc chce wydać 4500 zł czyli radio + monitor w zagłówek dla syna + kamera cofania + monatż
      Poszukaj topicu "chiński kombajn"
      Jest kilka firm produkujących dedykowane kombajny do skody - Maisun, Erisin, Eonon, Audiosources - wszystkie dostępne na ebay-u. Np Erisin ma swój magazyn w UK i w DE i można kupić bez cła i VAT. Koszt 300-400 USD z przesyłką.
      Na allegro masz pośredników, którzy sprowadzają sprzęt z Chin i sprzedają dalej.
      Ale na forach nie polecają platformy na bazie Androida - podobno często się wiesza system.
      Ja mam od 5 lat Maisuna na bazie WinCE i jeszcze działa, ale teraz są już znacznie lepsze systemy - np Audiosources ma w ofercie model DNS610 - z full obsługą Dual CAN (ten model ma połączenia P&P z wtyczkami Skody)- na ebay.co.uk jest dystrybutor - dostawy bez cła i VAT.
      Te kombajny mają już wbudowane moduły BT - swoje własne zestawy głośnomówiące. Żaden nie będzie współpracował z oryginalnym skodowskim.

Kupujesz sam na ebay - koszt z kamerką i monitorem 2000-2500PLN, montaż zrobi Ci każdy warsztat Car Audio - 200-300PLN

Komentarz

• LUKI
        RS
        • 2005
        • 5776

LUKASZ_diy, poczytaj/szukaj tutaj

kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

Pracuję...