Panowie jestem na etapie montażu halogenów z dziennymi i doświetlaniem poszukuję sterownika 1K0937087H do octavi II bez elektryki tylnych szyb, jaki inny sterownik będzie pasował poza 1K0937087H proszę o pomoc
Kolego po co kolejny temat , użyj opcji SZUKAJ , jest tego już trochę , choćby TU 8) , ale widzę że w tym temacie też już pytałeś ale poczytać całego się już nie chce :diabelski_usmiech .
Kolego tak jak pisał kolega Wojtenio, jest tego na forum mnóstwo (sam się przekonałem :P ) ale żebyś dalej nie zarzucał pytania to podpowiem Ci ę ten pasuje do Ciebie 1K0937086S na 100 % , sam taki mam
[ Dodano: Wto 10 Mar, 15 16:40 ]
Dokładnie w tym poście co kolega Wojtek Ci wskazał jest to opisane na stronie 7 i przedostatni post kolegi Wojtenio,
Dzięki za info, ja to wszystko czytałem ale 100% pewności który jest dobry to brak
Tych 086 na allegro jest trochę jakby ktoś obeznany wiedział z jaką literką jest dobry to proszę o poradę
086 może pasuje koledze bo z opisu wynika, że ma OC2 , do OC2FL nie pasuje bo nie ma wyjść na dzienne. Szukaj 087E, R, AL. Z nimi miałem styczność i pasują. Najlepiej 087R lub AL, obecnie mam AL
086 może pasuje koledze bo z opisu wynika, że ma OC2 , do OC2FL nie pasuje bo nie ma wyjść na dzienne. Szukaj 087E, R, AL. Z nimi miałem styczność i pasują. Najlepiej 087R lub AL, obecnie mam AL
Dzięki, już wiem że żaden 086 nie pasuje na 100% do O2FL szukam 087 najlepiej H
Wiesz może czym różni się 087H od 087AL widzę jeden AL na allegro
Pewnie tym ze jest mlodszy i obsluguje LED-y, i napewno wersja SW
Czyli polecasz do OIIFL bez elektryki tylnych szyb, halogeny dzienne cornery obsłuży?
W sterowniku 087AL w gnieździe A brak jest pinów 7 i 8 czyli coś nie bardzo chyba?
Komentarz