Witam,
Zakupiłem ostatnio okazyjnie 1Z9867145D wraz z kratką DMM620001.
Po zamontowaniu półki zauważyłem, że pomimo idealnego spasowania półki z resztą plastików klapka z rolety (ta przednia część) odstaje na bokach (zdjęcia).
Czy też tak macie, czy też wynika to z tego że 2 lata jeździłem bez tej półki i klapka mogła się wypaczyć?
Schowek mam dołożony, klapka po bokach szczelnie przylega i jest przytrzymywana przez magnesy.
Może sama półka na środku nie trzyma linii i przez to klapka odstaje :?:
Antyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
adamsky, chyba tak nie koniecznie bo otwierać będziesz to przez kratę? Ja miałem kratkę i tej półki nie dało sie zamontować nie wchodziła cała a nawet jeśli by się dało to jak tam coś trzymać?
Wiesz co dokładnie sprawdzę w piątek, niemniej pytanie było czy da się mieć obie rzeczy na raz założone a nie czy da się z półki skorzystać . Jasne że fajnie było by mieć tak coś ale jak się chcesz do tego dobrać jak jest krata...
Wiesz co dokładnie sprawdzę w piątek, niemniej pytanie było czy da się mieć obie rzeczy na raz założone a nie czy da się z półki skorzystać . Jasne że fajnie było by mieć tak coś ale jak się chcesz do tego dobrać jak jest krata...
Tak jak mówiliście, przy założonej kracie nie da się w łatwy sposób dostać do półki. Można tam coś wrzucić, ale już mój scenariusz ze schowanym jedzeniem/piciem dla dziecka odpada.
Przy okazji pozwolę sobie na mały OT, genialnie Czesi wymyślili montaż kraty
Tak jak mówiliście, przy założonej kracie nie da się w łatwy sposób dostać do półki. Można tam coś wrzucić, ale już mój scenariusz ze schowanym jedzeniem/piciem dla dziecka odpada.
no popatrz popatrz... ;-)
Pozdrawiam, Robreg.
----
furmanka.blogspot.com fan ;-)
Ja niedawno w też kupiłem taki schowek i identycznie roleta mi odstaje, nie przylega jak powinna. Nie wiem dlaczego tak jest, może gdy oryginalnie jest ten schowek z autem to inna roleta jest w tym miejscu?
Ale macie problemy, przylega, nie przylega, słońce warunki atmosferyczne r obi swoje, mam siatkę - tą zwijaną, półkę. wszystko pasuje. Klapka jest przecież elastyczna trochę podgiąć i będzie dobrze.
U mnie po dołożeniu schowka na parasol też odstaje ta klapka od rolety.Powodem jest to że schowek dołożyłem po czterech latach i przez ten czas roleta zdążyła lekko obwisnąć a schowek nowy i prosty,dlatego zamknięcie nie dolega.Pozdrawiam
U mnie była identyczna sytuacja, jednak korzystając z opalarki udało mi się tymczasowo uplastycznić półkę i dogiąć ją tak, aby złapał magnes. Sztuka ta jednak nie udała mi się z lewej strony i nadal odstaje. Była kratka przez pierwsze 2 lata eksploatacji, potem ją zdjąłem, myślę że przez to nie przylega idealnie.
Komentarz