Jaki polecacie warsztat/dobrego mechanika w Bydgoszczy (naprawa skrzyni biegów Octavia 2 FL 1.6 mpi). Polecono mi Auto Service V8 ul. Koronowska 30, Bydgoszcz - naprawialiście coś u nich?
[O2FL] Lampy LED
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2FL] Lampy LED
Witam,
Mam pytanie czy ktoś już może posiada takie lampy i jak to się sprawuje i czy w ogóle można taki zabieg wykonać?
Link do filmu:
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Link do sklepu:
Po wstępnym rozpoznaniu światła te nie mogą być stosowane w UE. Także odpada.
Ale może są jakieś fajne ładne do zamontowania. Z tego co słyszałem to LEDowych żarówek nie można instalować bo komputer wariuje. Prawda to? Jak sobie z tym poradzić?
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
raczek504, tym bardziej odpuść
chcesz mieć dobry light to wrzuć oem xenon bez rzeźbienia w gówniekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Dzięki za odpowiedź
Jestem laikiem w kwesti nowych rozwiązań. Po wpisaniu w google wyskoczyło coś takiego:
2009-2013 Skoda Octavia Mk2 Facelift OEM HID Bi-Xenon HeadLight Assembly D1S Ballast Bulb Control Unit AFS Module Wires Cable Plastic Lens Cover Projector Reflector.If your Octavia RS headLight low beam have Problems like : failure flickering or not working can find us replacement or fix the factory fit xenon parts.Professional supplied by www.oemxenonshop.com.
Czyli proponujesz nie zmieniać całej lampy tylko coś podoklejać i wstawić xenony. Bardzo mi się podoba z wyglądu "oko anioła" takie ala BMW. Ale chyba bez porady mechanika nie dojde jak to zrobić.
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
kiedyś widziałem ciekawe rozwiązanie
angle eye z mozliwościa przełączenia na devil eyenie wiem jak to praktycznie i jak swieci ale wygląda fajnie
poniżej link
Komentarz
-
Komentarz