dołożenie lampek w schowkach i w podsufitce.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pantunio
    Classic
    • 2014
    • 8

Zamieszczone przez sebastian7905
    dziś już założyłem letnie buty
    a ja mam nowe zegary i działające PLA :wink:
  • Gosek007
    Drive
    • 2013
    • 86

Witam!

Chce doposażyć moją biedną wersję family w kilka lampek. I do schowka dużego już mam taką jak potrzeba tyle tylko że pochodzi ona z demontażu audi a4 z 2005 roku.
    Pytanie jakie mam to o schowek pod radiem czy ta lampka jest w lepszych wersjach czy wogole tam jej nigdzie nie ma? Jeśli jest to gdzie takie lampki szukać aby kupić i przede wszystkim czy moge lampkę schowków podłączyć pod podświetlenie z podsufitki.
    poniżej zdjęcia schowka
    Załączone pliki

Komentarz

• koleś
      RS
      • 2009
      • 2832
      • Fabia combi (6Y5)
      • AXR 1.9 TDI PD 101 KM
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

Bardzo możliwe, że tam wchodzi żaróweczka z oprawką ze zdjęcia poniżej:

Do niej jest wtyczka:

Musiałby to potwierdzić ktoś co to ma. Cena takiej oprawki to około 40 zł w ASO. Żarówka nie jest wymienna.

Zasilanie powinno iść z podświetlenia deski a nie z lampki podsufitki.
      Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
      Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz

• andrzej111
        L&K
        • 2010
        • 1391

Potwierdzam
        Sprzedam silikon do pokrywy rozrządu CDAA, CDAB, CCZA - D174003A2 - info na PW

Komentarz

• ciusiek102
          Classic
          • 2012
          • 10

Potwierdzam, że zaróweczka jest w całości jak na obrazku ale po "urwaniu" tej slabej lampki mozna ja wymienić na małego leda na dwóch drucikach i połłączyć z dwoma drucikami wystającymi z tego elementu - lampki oryginalnej.... efekt jest lepszy niz to zolte swiatlo

Komentarz

• gisek
            Drive
            • 2012
            • 76

Ja wsunąłem leda z soczewką od zadniej strony popielniczki w miejsce oryginalnej lampki i wpiąłem się w w obwód oświetlenia wyłącznika ESP (ESP OFF) i działa Drugą żaróweczkę LED wstawiłem do schowka po lewej stronie kierownicy - tu wykorzystałem obwód podświetlenia regulacji wysokości świateł. Jeszcze jednego LEDA zamierzam wstawić do schowka (tam w mojej wersji jest tylko zaślepka) - w tym przypadku zasilanie pociągnę od oświetlenia włącznika świateł awaryjnych.

Komentarz

• piotrek_gdy
              RS
              • 2008
              • 7723
              • Volkswagen
              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

gisek, bo chyba jest to najlepsze i jednocześnie najmniej kłopotliwe rowiązanie
              i chyba daje więcej światła niż ori lampka
              przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

Pracuję...