Ja miałem coś podobnego Kiedyś z innej Firmy i slabo by działało. Słaba byla Jakość Dźwięku i nie nie chciało mi automatycznie odtwarzać następnej piosenki.
Ale przez ostatnie Parę lat pewnie te żeczy SIĘ poprawiły, na twoim miejscu budowy Budowy Kupiel bym w PL i odrazu zamontował u sprzedawcy. No Chyba ZE ktos ci tu poleci coś sprawdzonego.
w polsce najtaniej za 220zl w stacjonarnym pewnie z 250-300, poza tym wszystko co jest w polsce te same adaptery kupuja z chin, wszystko jest na aliexpress
Tak zwany "emulator zmieniarki". Widziałem u znajomego jak to działa i chyba raczej bym nie skorzystał. Jakość dźwięku jest bardzo słaba. Utwory nie przełączają się, ogólnie jakość mierna. Zadziałać zadziała, ale czy warto się męczyć?
Te z aledrogo mają jeszcze często wejście na SD.
Poza tym aux ze streama możesz sobie przecież wypuścić i bez dodatkowych urządzeń. Chyba, że chcesz mieć USB to problem się pojawia.
Tu poniżej masz jak to działa mniej więcej.
Poza tym aux ze streama możesz sobie przecież wypuścić i bez dodatkowych urządzeń.
Hej możesz mi bardziej przybliżyć temat jak można to zrobić? Bardziej szczegółowo proszę. Niemuszę mieć usb, do auxa można podłączyć mp3 albo tel?
Pozdro
Tak zwany "emulator zmieniarki". Widziałem u znajomego jak to działa i chyba raczej bym nie skorzystał. Jakość dźwięku jest bardzo słaba. Utwory nie przełączają się, ogólnie jakość mierna.
Moze kwestia głośników lub samych plików.
Ja tam na Yatoura nie narzekam, działa OK.
Coby nie powtarzać treści, link do podobnego tematu, gdzie tez opisywałem moje wrażenia z użytkowania emulatora zmieniarki: http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...73#post1833473
Skoda Octavia II 1.6 Mint 2008 LPG (@STAG)
FSO Polonez Caro Plus 1.6 GSi 1999 LPG
Moze kwestia głośników lub samych plików.
Ja tam na Yatoura nie narzekam, działa OK.
Coby nie powtarzać treści, link do podobnego tematu, gdzie tez opisywałem moje wrażenia z użytkowania emulatora zmieniarki: http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...73#post1833473
Nawet niejestem pewien czy Yatour mi zadziała bo w spisie nazw radia niema mojego. "stream"
Ja to mam u siebie i działa bardzo dobrze. Zarówno z MP3 jak i telefonem. Dźwięk wg. mnie bardzo dobrej jakości. Jak CD. Działa bez opóźnień.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Ja to mam u siebie i działa bardzo dobrze. Zarówno z MP3 jak i telefonem. Dźwięk wg. mnie bardzo dobrej jakości. Jak CD. Działa bez opóźnień.
Hej. Dzięki za odpowiedź, a możesz powiedzieć czy to ma znaczenie nazwa radia czy wystarczy że mam 8pin? Bo w opisie produktu niema nazwy mojego radia.
Pozdro
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Zdejmujesz ramkę (najlepiej chycić u dołu przy popielniczce i od tego miejsca zacząć zdejmować). Wykręcasz 4 wkręty pod zaślepkami w odbiorniku radiowym.
Alarmy, zabezpieczenia antykradzieżowe, GPS, zestawy BT, elektryka i elektronika TOYOTA, VAG, FIAT, OPEL
Komentarz