witam , nie dawno kupiłem auto od 1 właściciela przez salon samochodowy i dostałem 2 zestawy kluczyków z oddzielnym pilotem do auta (takie jak na dołączonym zdjęciu ) . Czy ktoś posiada takie klucze ? To oryginał jest ? Powinienem się obawiać ze coś jest nie tak ? Czy wiecie od czego jest ten drugi przycisk (bliżej diody na pilocie ) ?
Kluczyk Octavi 2 2010r
Zwiń
X
-
Okej , widziałem ze dorobienie scyzoryka z pilotem to 450 zł . Wgl na tym pilocie jest przycisk pojedynczy którym otwieram i zamykam auto i na gorze jest przycisk który jak naciskam to przestaje na jakiś czas świecić niebieska dioda w aucie , wgl nie wiem od czego to jest w instrukcji nie ma
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wapniaro Zobacz wpisna gorze jest przycisk który jak naciskam to przestaje na jakiś czas świecić niebieska dioda w aucie , wgl nie wiem od czego to jest w instrukcji nie ma
Zamieszczone przez Wapniaro Zobacz wpiswidziałem ze dorobienie scyzoryka z pilotem to 450 zł
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wapniaro Zobacz wpisJaki ?
✔️Uniwersalny, radiowy sterownik zamka centralnego SRPi to urządzenie najwyższej jakości. Posiada wbudowane przekaźniki sterujące, które umożliwiają dowolną
+ przełożenie imo ze starego i dorobienie grota nie duży koszt i musi działać będę to robił wnet to zdam relacje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Wapniaro Zobacz wpisCzytam te wyposażenia różnych wersji i to jest Classic, nawet komputera nie mam , może da się go jakoś dołożyć ?
ja też miałem biedną wersję i założyłem sobie licznik maxi dot i zmieniłem zwykły kluczyk na scyzoryk, zrób to super sprawa polecam toooo
pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz