Montowałem ostatnio w swojej Octavii 2 przed FL głośniki z tyłu i w między czasie na dywaniku kierowcy znalazłem coś takiego jak na zdjęciach. Zupełnie nie mam pojęcia z czego to wypadło. Możecie zidentyfikować co to jest i skąd wypadło?
Gumowy odbojnik? Co to jest?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Z tego co pamiętam to te gumki były montowane w dolnej osłonie pod kierownicą od strony radia. Jak ściągniesz ten plastik to po jego prawej stronie są takie szczeliny gdzie powinny być chyba z trzy lub cztery takie gumki
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
-
Dziękuję za informację bo mi też ostatnio zostały dwie i zastanawiałem się skąd wypadły?Zamieszczone przez opermon Zobacz wpisZ tego co pamiętam to te gumki były montowane w dolnej osłonie pod kierownicą od strony radia. Jak ściągniesz ten plastik to po jego prawej stronie są takie szczeliny gdzie powinny być chyba z trzy lub cztery takie gumki
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
Nadmieniam, że osłona była ściągana.
Komentarz
-
Potwierdzam, ja też ściągałem osłonę żeby poprowadzić kabel do radia od głośników. Trzeba będzie to poprawić. Dzięki.ŚKODA 120 L z 1977 roku.
ŚKODA OCTAVIA II z 2007 roku.
Komentarz
-
Możecie spróbować założyć te gumki po ściągnięciu osłony środkowego tunela. Może będzie mniej śrubek do odkręcenia.Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
Dzięki za info, bo do dziś nie wiedziałem do czego ta gumka służy, a została znaleziona któregoś dnia na podłodze... osłony były demontowane parokrotnie...
Czeski Knedliczek z Meksykańską Papryczką Chili
CBTA 2.5 MPI 170 KM, KPF 5S Man.
Komentarz
-
Zdemontowałem osłonę i potwierdzam, że to stamtąd na krawędzi styku ze ścianą konsoli środkowej. U mnie była już tylko jedna gumka, dołożyłem ta co znalazłem, a trzecia zaginęła na dobre. Można to gdzieś kupić i czy ma ktoś numer części?ŚKODA 120 L z 1977 roku.
Komentarz
-
W ASO niestety nie do dostania - występuje tylko w komplecie z całą osłoną i numeru części też nie szło ustalić.ŚKODA 120 L z 1977 roku.
Komentarz
-
Sprecyzujcie pod, którą osłoną znajdują się te gumki-odbojniki?O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Ok. Znalazłem.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz

Komentarz