Hej, jak jeżdzę w trasę (a robie to żadko) to telefon z nawigacją wkładam luzem do schowka, jednak rusza się on tam i nie jest całkowicie widoczny ekran. Czy może ktoś z was wsadza telefon w to miejsce lub nawigację i ma jakiś sprawdzony sposób- mocowanie, jakiś uchwyt aby telefon był solidniej zamocowany?
Mocowanie telefonu w schowku środkowej deski
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez smajler Zobacz wpisTakie znam magnetyczne na kratke, ale tutaj jak wsadze do schoweczka tego to nie ma jak zamocować uchwytuByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mateo1988 Zobacz wpisJa mam tam włożoną taką podkładkę. Jak stawiam tam telefon to trzyma się pewnie, nie przewraca się na płasko.
https://allegro.pl/antyposlizgowa-po...0-246e96870598
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez chrzanek Zobacz wpis
Miałeś kiedyś z tym ostre hamowanie??
Obrazowo to wygląda tak:
1.jpg
Komentarz
-
-
smajler - mógłbyś poprawić tytuł tego Twojego tematu?
Nie jest to schowek ani w tłupku ani w słupku a już na pewno nie w środkowym.
Schowek jest na desce rozdzielczej.
Bardzo proszę o poprawienie.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Mój telefon ma większe gumowe etui i dobrze się blokuje po środku w schowku. Czasami przy ruszaniu ze świateł przewraca się lub spada ale to jest moja wina słabego zablokowania go między dnem schowka a klapką.
Żadnych silikonowych nakładek nie zakładam. Nie raz widziałem rozpuszczone od słońca takie nakładki.
Komentarz
-
-
Komentarz