Witam, mój tata zmarł własnie i zostawil takie auto, jest w nim blokada skrzyni biegow ale na breloczku od auta wisi tylko jeden klucz, czy to możliwe że tym samym kluczem otwiera się blokadę co odpala stacyjkę? Nie jestem fizycznie sam w stanie tego sprawdzić teraz, wiem że w poprzednim aucie miał osobno do tego klucz. Auto będzie potrzebne żeby jechać na pogrzeb więc w dniu pogrzebu dobrze było by wiedzieć jak odpalić. Pozdrawiam
Blokada skrzyni w OII 1.9tdi FL
Zwiń
X
-
Witaj.
Przyjmij szczere kondolencje.
Jeśli to BEAR LOCK po prawej stronie tunelu zamykany na 1 lub wstecznym po przekręceniem o 90 stopni to musi być do tego oddzielny klucz. Tak mam u siebie.
KLUCZ.jpgOstatnio edytowany przez Przemek_i; 26272.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
-
-
Moje kondolencje.....
Przede wszystkim sprawdź jakiej firmy jest blokada. U mnie w O2 bolec tez sie nie wyciąga. Jest tylko wkładka za.ka która sie przekręca i nie trzeba nic wciskać czy wyciągać. Jeśli blokada jest zapięta a nie masz klucza to będzie kupa roboty z rozebraniem tego. Zawsze do zestawu jest plastikowa karta (wielkości kredytowej) na której jest numer po którym możliwe jest dorobienie klucza. Piszę oczywiście o "niedzwiedziu" Jeśli dobrze pamiętam to moja blokada zapina się właśnie na pierwszym biegu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wojtasmazi Zobacz wpisJeśli dobrze pamiętam to moja blokada zapina się właśnie na pierwszym biegu.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
Komentarz