Zamieszczone przez jamesbondzio
Uderzony błotnik
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Uderzony błotnik
Panowie ktoś mnie stuknął na parkingu jaki koszt nowy błotnik + malowanie lakier metalik
-
zgadzam sie, poszukaj dobrze na alledrogo kup uzywke ori w bdb stanie w kolorze i wyrobisz sie w 300zł, nie kupuj podrobek z polcaruZamieszczone przez S3 CHRISnowy uzywany moze pod kolor znajdziesz zakladam ze przód ok 200zł
Komentarz
-
-
Mi wycenili z ubezpieczenia wymianę błotnika na nowy na 650PLN
Komentarz
-
Mam identyczną sytuację i po zebraniu kilku opinii od ludzi, którzy mieli podobne przypadki szkodę naprawię raczej u kogoś kto prostuje wgniecenia na oryginalnych elemetnach (o ile lakier jest w miarę OK). W Lublinie jest takie coś: http://www.autodent.com.pl/
Komentarz
-
synek121 chcesz wymieniać, czy nie da się go naprawić i polakierować?
Komentarz
-
chyba wymienić bo jest na wypukleniach pogięty
[ Dodano: Czw 22 Lis, 12 09:37 ]
Dali 1224 zł teraz potrzebuję namiar na dobrego blacharza Łódź okolice
Komentarz
-
na allegro jest gość co sprzedaje nowe błotniki i maluje pod twój kolor samochodu za 370 plnwow wr............
Komentarz
-
Ja miałem kolizję i też poszedł błotnik. Kupiłem na allegro używany w tym samym kolorze i ten sam rocznik. Słyszałem że czasami potrafi się różnić odcień. tylko delikatnie wypolerowałem i git.
Komentarz
-
nieraz polerka sprawe załatwi. Najlepiej jak taki błotnik się gdzies samemu zdejmuje lub przed sama wysyłka to robia i dobrze folia zakreca zeby sie nie porysował itp.Zamieszczone przez szkodaale raczej i tak trzeba będzie używkę malować, w jakim by nie była stanie
Komentarz
-
mój przyszedł szczelnie zapakowany. Sam go sobie wymieniłem. niżej krótka foto relacja. miejsce zaznaczone strzałkami to nity które musiałem ściąć i ponownie już nie nitowałem.Załączone pliki
Komentarz
-
Czy może ktoś podpowiedzieć, jak odczepić właśnie te 3 nity? One trzymają ten kawałek profilu przyklejonego do wew. strony poszycia błotnika i nie ma do nich dostępu, ani od spodu, ani od góry. Jedyne, co mi przychodzi do głowy, to przecinak i młotek...
Komentarz

Komentarz