1k0820803n jaka cena kompresorka klimy O2?
Octavia naklejanie
Zwiń
X
-
Octavia naklejanie
witam, może głupie pytanie, ale...
na alledrogo zakupiłem sobie napis octavia po fl ( każda literka osobno), chciałbym go zamienić ze starym i tu moje pytanie, mógłby ktoś podpowiedzieć mi jaka jest szerokość całego napisu i mniej więcej podać wymiarowo w którym miejscu jest to przyklejone? ( ile nad rantem dolnym, ile od boku klapy) chodzi o wersje kombi. Dzięki
Pozdr. i tłustego czwartku )))))
-
-
Biszczu, czemu, a w czym to przeszkadza?? chyba tylko tym, by dopasować odpowiednią szerokośc i wysokość a tak to - stan bdb, taśmy mam więc z podklejeniem to nie problem
[ Dodano: Czw 07 Lut, 13 11:01 ]
chyba, że napędzam rynek złodziei to się zgodze.... ale jeśli to jest z klapy gościa od którego kupiłem to nie ma problemu
Komentarz
-
-
pytanie kto jeszcze to kranie to napis nie logo, które potencjalnie jest bardziej chodliwym tematem. Mając Audi ściągnąłem napisy, bo wolałem gołą klapę ( leżą gdzieś w szufladzie, nawet nie myślałem o sprzedaży...)
Tak czy tak mógłby ktoś zerknąć lub zmierzyć szerokość? ))
ps. ile pączków już zdjedliście?
Komentarz
-
-
kasal, specjalnie dla Ciebie zmierzyłem :P (później wrzucę zdjęcia) w aucie Combi
Odległość od górnej krawędzi do największych liter czyli O i T - 11,5 cm
Inne litery - 12 cm
Z prawej strony do literki A - 3 cm
Od dolnej krawędzi do literek - 2,5 cm
Odległość między literkami - 3 mm"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Komentarz
-
-
emblematy O II
[ Dodano: Pią 08 Lut, 13 19:13 ]
Biszczu, :!: Palcowałeś :diabelski_usmiech
Powinieneś umyć :diabelski_usmiechZałączone plikiO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
Komentarz