[O2FL] dywanik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • crowl
    Drive
    • 2013
    • 93
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BLS 1.9 TDI PD 105 KM

Moja żona zmienia buty (10 razy szybciej niż ja. Nawet nie wiem kiedy). Ma zawsze na zmianę - ja nie wyobrażam sobie gdybym to ja mial tak prowadzić Różnica jest nawet jak mamy jakieś górskie buty zimowe to już jest inne wyczucie sprzęgła i gazu.
    Ale to wiadomo...

Ja bym radził podbicie jakiejś chropowatej blaszki w to miejsce Będzie to pewne rozwiązanie i na dłużej dywanik starczy.

Zamieszczone przez piotrek_os
    bishop napisał/a:
    Te będą świetnie pasowały do szpilek

NAKŁADKI DYWANIKI ALUMINIOWE METALOWE WYCIERACZKI

to żona znów fleki pościera
    To jest właśnie dobry motyw. Pozostaje tylko ugotować dobrą kolację i przekonać do używania :lol:
    "A miało być tak pięknie..."

4x4 @147KM\330Nm by Rogal

Komentarz

• mirek_p11
      RS
      • 2010
      • 6630
      • Volkswagen
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Zamieszczone przez crowl
      podbicie jakiejś chropowatej blaszki w to miejsce Będzie to pewne rozwiązanie i na dłużej dywanik starczy
      dywanik może i na dłużej wystarczy, ale obcasy już nie i zamiast wydać 40 zł za dywanik będziesz musiał kupić buty małżonce za 200 zł :diabelski_usmiech

Seat Leon ST FR by mirek_p11

Fotki
      Octavia II FL 1.8 TSI by mirek_p11
      Fotki

Komentarz

• crowl
        Drive
        • 2013
        • 93
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BLS 1.9 TDI PD 105 KM

i tak kupuje... hehe
        "A miało być tak pięknie..."

4x4 @147KM\330Nm by Rogal

Komentarz

• sebastian7905
          RS
          • 2009
          • 3488
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

jak można w szpilkach prowadzić lub na to pozwolić ,sorry panowie wyobraźcie sobie że taka jedzie samochodem i nie wyhamuje na przejściu dla pieszych ,następstwem jest potrącenie waszej pociechy (tak na przykład), i co wtedy ,będziecie kląć że głupia baba w szpilkach jechała nie ogarniam
          Sebastian
          Dyskusja z idiotą jest jak zapasy ze świnią w błocie ,po pewnym czasie zauważasz ,ze świni się to podoba
          Jest Passat B7 Highline by sebastian7905
          Była Black ELEGANCE by sebastian7905
          Wczasy nad morzem - klik

Komentarz

• Zorr
            RS
            • 2011
            • 2110

Zamieszczone przez sebastian7905
            jak można w szpilkach prowadzić lub na to pozwolić ... [/b]
            w sumie to nie wiem, nie próbowałem ... ja nawet nie wyobrażam sobie jak można w tym czymś chodzić, chociaż niezaprzeczalnie chodzenie w szpilkach ma wizualne plusy :szeroki_usmiech
            Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
            Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem

Komentarz

• diablo228
              Rider
              • 2013
              • 409
              • Octavia II (1Z3)
              • BVY 2.0 FSI 150 KM

dla mnie to również śmieszne że jest problem z zmianą butów dla własnego bezpieczeństwa i nie tylko ale przecież w polsce to wszyscy super jeżdżą itd.więc poco się przejmować ale jak jest tragedia to potem jest płacz.
              Mastershine - Auto Detailing Studio

Komentarz

• cezaryaksum
                Ambiente
                • 2010
                • 126

Tak samo jak nie wolno jeździć z terenie zabudowanym 60 km/h i tak samo nie powinno się w szpilkach. Teoria teorią a życie życiem bo kto nie przekracza prędkości? Bez sensu są takie dywagacje.

U mnie gumową wycieraczkę załatwiłem obcasem lakierka to co dopiero szpilka :twisted:
                pozdrawiam

Komentarz

• wróg
                  Ambiente
                  • 2013
                  • 204
                  • Octavia II combi (1Z5)
                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez cezaryaksum
                  Tak samo jak nie wolno jeździć z terenie zabudowanym 60 km/h i tak samo nie powinno się w szpilkach. Teoria teorią a życie życiem bo kto nie przekracza prędkości? Bez sensu są takie dywagacje.

U mnie gumową wycieraczkę załatwiłem obcasem lakierka to co dopiero szpilka :twisted:

Teoretycznie nie wolno też jeździc pod wpływem alkoholu, a trochę osób jednak jeździ. Czy to znaczy jednak, że jeśli ktoś coś robi wbrew przyjętym zasadom BEZPIECZEŃSTWA to powinniśmy tym tłumaczyc wszystkie inne fanaberie???

Sorry... ale właśnie to co napisałeś powyżej to są bezsensowne dywagacje...

Ja proponuję zaproponowac żonom prowadzącym w szpilkach, aby absolutnie i pod żadnym pozorem nie zapinały pasów bezpieczeństwa!! Od tego przecież mną się bluzki i mogą powstać otarcia naskórka na karku!!!

... nie wyobrażam sobie żeby moja żona prowadziła samochód w szpilkach....
                  Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                  Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                  Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.
                  Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

Komentarz

• diablo228
                    Rider
                    • 2013
                    • 409
                    • Octavia II (1Z3)
                    • BVY 2.0 FSI 150 KM

Zamieszczone przez wróg
                    ... nie wyobrażam sobie żeby moja żona prowadziła samochód w szpilkach....
                    i pozamiatane
                    Mastershine - Auto Detailing Studio

Komentarz

• janek81tg
                      Classic
                      • 2013
                      • 3

z prostego pytania zrobił się całkiem inny temat... w telewizji mi wmawiają, że różnica pomiędzy potrąceniem a morderstwem to 10km/h a tutaj: żona prowadząca samochód w butach na obcasie jest potencjalnym "zabójcą za kierownicą".
                      Zientarski nawet się wypowiedział (o ile dobrze pamiętam-albo jego rozmówczyni) w audycji radiowej, że mamy manię na punkcie bezpieczeństwa. Chciałem się zapytać o fotelik isofix, ale powiecie że bezpieczniej będzie dziecko w domu zostawić...

Dla zamknięcia tematu: nowe dywaniki zostały podłożone gumą w miejscu newralgicznym i system działa - żona jeździ (ok. 10 lat bez przygód - 20k rocznie) a ja mam spokojną głowę.
                      pozdrawiam
                      Janek

Komentarz

Pracuję...