pracowałeś już na tym maluchu ?
Jak się sprawuje (czystość odbioru, zasięg) :?:
Pierwsze testy wykonałem, jest dobrze (jak na radio za 2stówy to nawet bardzo dobrze). Ma ASQ i RFgain, po dostrojeniu odbiera przyzwoicie, nie trzeszczy, zasięg na metrowej antenie wczoraj na około 6-7 km, ale nie nastawiałem się na dokładne sprawdzenie "gdzie mnie słychać", wydaje mi się, że może być lepiej.
Na youtube jest kilka filmów z testami.
Witam serdecznie spaliła sie żarówką chcialbym wymienic ja sam udało sie wyciagnac reflektor ale mam problem z rozpieciem wtyczki od reflektora czy ktoś moze mnie oświecić jak to cholerstwo odpiąć napewno latwiej by bylo ja wymienic za informacje duże piwko pozdrawiam
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Ok rozumiem czyli na chama mam pociagnac wlasnie tak prubowalem na sile pociagnac ale moze za slabo jutro sprubuje mocniej szkoda ze w ksiazce nie opisali ci z serwisu chca 30zl za wymiane bede prubowal
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Mijania wymieniam bez wypinania wtyczki reflektora gdyz z nia tez mialem klopoty. Wymieniam z wiszacym reflektorem na kablu
Witaj mozna prubowac bez wypinania ale napewno duzo latwiej jezeli mozna reflektor zabrac ze soba jezeli jest wtyczka to trzeba prubowac i dobrze ze jest taka mozliwosc bo sa takie samochody ze trzeba jechac do mechanika bo trzeba pul samochodu rozebrac.Im nowsze auto tym trudniej bedzie samemu cos zrobic tak sie projektuje samochody zeby warsztaty mogly zarobic no nie stety tak to wyglada narazie
Komentarz