no to idzie sie skusic jak tak piszesz
Tylna kanapa wygoda
Zwiń
X
-
Ja mam O2 RS i jak ktoś jedzie ze mną i siedzi na tylnych siedzeniach to nie narzeka na to żeby mu się źle siedziałoStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
Gosek007, tylnej kanapy jest kilka wersji
Zazwyczaj różnią się oparciem i występowaniem podłokietnika ale np w RS ie jest nieco inne siedzisko
Ale we wszystkich octaviach siedzi się z tyłu niezbyt wygodnieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
bishop, w porównaniu do innych aut tego segmentu np do brata czyli golfa czy seata. Nawet w którymś Auto Świecie dawno temu opisywano ze wygoda podróżujących na tylnej kanapie ustąpiła miejsca wielkości bagażnika .przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Fakt - siedzisko tylnej kanapy jest płaskie i twarde (twarde jest też oparcie). Porównanie opieram na Lagunie 2 (tam był Wersal), Focusie, Audi 100 i Astrze 2. Ale za to w Corolli Verso tylna kanapa jest wg mnie jeszcze bardziej niewygodna :PDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz