Zamieszczone przez ver8
Szyby mocno porysowane
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Szyby mocno porysowane
Koledzy,
mam problem z porysowanymi szybami bocznymi oraz szybą tylną.
Niestety poprzedni właściciel zimą strasznie je skrobał :cry: .
Czy macie jakiś patent mogący przywrócić im dawną świetność??
Z góry dziękuję i pozdrawiam :?SKODA OCTAVIA II FL
Nowa SKODA OCTAVIA III
-
tlenek ceru + filc + duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo czasu + jeszcze więcej cierpliwości :P
Komentarz
-
A dziękuje Kolego "krzygaj" brzmi ciekawie a orientujesz się gdzie można kupić tlenek i jaki jest orientacyjny koszt?
SKODA OCTAVIA II FL
Nowa SKODA OCTAVIA III
Komentarz
-
Tlenek ceru np. http://szklomal.eu/sklep/tlenek-ceru...rys-p-156.htmlO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
endryu, bardzo dziękuję jestem pozytywnie zaskoczony życzliwością Kolegów z forum
pozdrowionka serdeczne
SKODA OCTAVIA II FL
Nowa SKODA OCTAVIA III
Komentarz
-
cianek, zadziała szyba to szyba
Katarzynaa, wpisz "tlenek ceru" na alle... - wyskoczą nawet gotowe zestawy z filcem
Powodzenia
[ Dodano: Sro 24 Wrz, 14 15:23 ]
aha dodam, że na usunięcie głębokich rys to bym się nie nastawiał :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Radzę wczytać się dokładnie w temat polerowania szyby czołowej żeby nie okazało się, że później widzicie hologramy wieczorem, ponieważ porobicie soczewki na szybie :idea:
Sam chciałem ten temat ogarnąć jednak po przeczytaniu dziesiątków opinii stwierdziłem, ze gra nie warta ryzyka.
Dodatkowo jeszcze musiałbym wtedy kupować jakąś polerkę...
Tak czy inaczej czytałem, że ten różowy tlenek ceru, lepiej się nim pracuje przy polerowaniu szyb.Tempo!! I tak cały tydzień, życie idzie jak na spidzie!
Komentarz
-
krzygaj, no właśnie niektóre rysy są głębokie wiec raczej będzie lipa ale przy chwili wolnego czasu spróbuje i zobaczę efekt
SKODA OCTAVIA II FL
Nowa SKODA OCTAVIA III
Komentarz
Komentarz