Mam dwa pytania.
1. Padł mi wyświetlacz w radiu. Da się z tym coś zrobić czy trzeba wymienić?
2. Lewy głośnik od strony kierowcy jest sprawny ale wyłączony przez radio. Ktoś wie jak go włączyć?
Nie w tym sensie że radio go wyłączyło tylko został wyłączony przez poprzedniego właściciela. Prawdopodobnie coś w ustawieniach robił a że wyświetlacz nie działa nie mogę tego sprawdzić
w mojm Stream MP3 pojawił się problem z czytaniem płyt. Wyswietla mi CD ERROR i wypluwa płytę, co dziwne, płyt ze zmieniarki tez nie czyta. Miał ktoś takowy problem ?
Nie w tym sensie że radio go wyłączyło tylko został wyłączony przez poprzedniego właściciela. Prawdopodobnie coś w ustawieniach robił a że wyświetlacz nie działa nie mogę tego sprawdzić
radio do wymiany, nie opłaca się nic w nim robić, używkę kupisz za 100-200 zł.
z tego co kojarzę nie da się wyłączyć jednego głośnika.
Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
..może skręcony balans w jedna stronę ?? Trzeba wcisnąć przycisk z nutą (nad MENU), potem wcisnąć jeden przycisk wyżej (najniższy od wyboru stacji z prawej strony) i pokręcić gałką prawo/lewo ....może drugi głośnik "wróci".
..może skręcony balans w jedna stronę ?? Trzeba wcisnąć przycisk z nutą (nad MENU), potem wcisnąć jeden przycisk wyżej (najniższy od wyboru stacji z prawej strony) i pokręcić gałką prawo/lewo ....może drugi głośnik "wróci".
Komentarz