Cykający przekaźnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jaro leszczyny
    Classic
    • 2010
    • 28

Cykający przekaźnik

Witam, problem polega na tym, że bez znaczenia czy auto otwarte czy zamknięte słychać cały czas cykający przekaźnik tak jak by od kierunkowskazów, wystarczy, że otworze drzwi i przestaje, odgłos słychać na środku deski, ale nie umie zlokalizować tego przekaźnika... odłączyłem już nawet włącznik awaryjnych( w O1 był zespolony przekaźnik)
    gdzie szukać przekaźnika/przyczyny-może manetka ma coś wspólnego z tym włączaniem przekaźnika? auto to O2 2005 1.9BJB
    OII 2005 BJB
  • jaro leszczyny
    Classic
    • 2010
    • 28

sory że post pod postem, zauważyłem że to nie jest związane z kierunkowskazami, cyka moduł komfortu nad schowkiem, i kolejnym problemem jaki wyskoczył to otwarte tylne prawe drzwi, wogóle się nie ryglują, czy to może mieć związek z tym nieszczęsnym cykaniem modułu? jutro rozkopuje drzwi co by sprawdzić co z zamkiem...
    OII 2005 BJB

Komentarz

• patryk23
      L&K
      • 2011
      • 1105
      • Octavia II (1Z3)
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Zanim zaczniesz rozbierać drzwi , podłącz kompa to więcej Ci powie niż szukanie na pałę.

Komentarz

• pietrek125
        Rider
        • 2012
        • 416
        • Octavia II combi (1Z5)

Raczej nie cyka moduł , bo to czysto elektroniczne urządzenie, tylko przekaźniki które są przy nim... dwa przekaźniki pompy paliwa, przekaźnik obwodu 15, przekaźnik redukcji obciążenia itp, itd

Czeski Knedliczek z Meksykańską Papryczką Chili
        CBTA 2.5 MPI 170 KM, KPF 5S Man.

Komentarz

• jaro leszczyny
          Classic
          • 2010
          • 28

nie zagłębiałem się co dokładnie cyka, ale jak trzymałem moduł to było czuć pulsowanie,, tak czy owak komp podłączony, moduł komfortu brak sygnału drzwi prawe tylne, komp widział je cały czas jako zamknięte, wymieniona kaseta i po problemie, dzięki za odzew
          OII 2005 BJB

Komentarz

Pracuję...