Amundsen => Columbus

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • cynamon
    Classic
    • 2012
    • 39
    • Superb II combi (3T5)

Amundsen => Columbus

Panowie,
    Wymieniam radio z Amundsena na Columbusa. Niestety Amundsen miał wbudowany moduł bluetooth. W związku z tym muszę do nowego radia dokupić zewnętrzny moduł bluetooth. Jak dobrać odpowiedni model. Samochód ma multifunkcyjną kierownicę. Z góry dziękuję za pomoc.
  • siemi1
    L&K
    • 2012
    • 1287
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BMM 2.0 TDI 140 KM

Jka nie kupiłes jeszcze Columbusa to pomyśl o nowym Boleroo/Amundsen z Yetii 2014/2015 duzo lepsza opcja bo masz odrazu wbudowany BT!
    ja mam Amundsena od pab567 który to patchuje takie radyjko aby bezproblemowo współbrało z autem.

Więcej u mnie w wątku do #300 posty http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...98#post2473498.

Pomyśl moim zdaniem szkoda kasy na Columbusa+ BT porównując do Nowego AMU/Bolero który jest duzo lepsza opcja w podobnych pieniądzach.
    Ostatnio edytowany przez siemi1; 24904.
    Spalanie - Motostat.pl
    Jest 171,7 KM i 402,9 Nm
    Moja OII FL 2.0TDI Kombi, oszust RS
    Sprzedam na OLX!!

Komentarz

• maszynistapaweł
      Ambiente
      • 2015
      • 140
      • Octavia II (1Z3)
      • CDAA 1.8 TSI 160 KM

Cze, podepnę się pod temat. Mam w octavii II seryjne nagłośnienie podobno te lepsze po 3 głośniki w drzwiach. Radio Bolero i postanowiłem zmienić na inne. Jednak po podłączeniu innego dedykowanego nie ma głosu. Czy możecie mi potwierdzić, że Bolero włącza - wzbudza seryjny wzmacniacz?

Komentarz

• Angel
        Rider
        • 2008
        • 503
        • Octavia III combi (5E5)
        • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM
        • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Musisz je zakodować na sound system.
        Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm

Komentarz

Pracuję...