Niestety moje 1z0920803q okazały się nie do naprawy. Kolesie walczą jeszcze przekładając cpu + eprom do innych modeli ale po dzisiejszej przekładce np widzę że w "nowym" zestawie nie działa wskaźnik poziomu paliwa, wskaźnik temperatury pokazuje non stop -15, a kontrolka otwarcia maski nie zapala się nawet przy szeroko otwartej masce... a asystent zmiany biegów nagle znikł...niestety dochodzę do wniosku że chyba czeka mnie wymiana zegarów na własną rękę.
Z tego co czytałem mógłbym stosunkowo łatwo zaaplikować jakiś model z maxidot pytanie tylko który (widzę że są różne literki po 843...) tak żeby był po polsku i żeby jednak miał te wszytkie bajery które miał mój ubogi 1z0920803q. Nie ma może ktoś czegoś działającego do sprzedania, jeszcze lepiej jakby był wstanie mi to zamontować i zaadoptować.
Z tego co czytałem mógłbym stosunkowo łatwo zaaplikować jakiś model z maxidot pytanie tylko który (widzę że są różne literki po 843...) tak żeby był po polsku i żeby jednak miał te wszytkie bajery które miał mój ubogi 1z0920803q. Nie ma może ktoś czegoś działającego do sprzedania, jeszcze lepiej jakby był wstanie mi to zamontować i zaadoptować.
Komentarz