Jak w temacie, padł mi akumulator, wykrecilem go do ladowania. Po założeniu z powrotem do auta przednie szyby elektryczne nie dzialaja, cos pstryka w drzwiach, ale nic poza tym. Tylne szyby na korbe. O co kaman?
Nie dzialaja szyby po odpięciu akumulatora
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez michumal Zobacz wpiscos pstryka w drzwiach, ale nic poza tym.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisA kluczykiem w zamku drzwi też się nie da?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez michumal Zobacz wpisZnaczy, mam kluczykiem w zamku otworzyć szyby???? Mozna jaśniej????
Tak. Włóż kluczyk do zamka, otwórz i przytrzymaj w tej pozycji. Szyby powinny zjechać. Jeśli ruszą to trzymaj aż zjadą na dół i przekręć kluczyk w drugą stronę i trzymaj aż się zamkną.
Każda Skoda to maTempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisTo samo mozna i bez kluczyka, z poziomu drzwi czyli:Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Dobra, naprawiłem problem, który sam stworzyłem...
Przed rozładowaniem akumulatora walczyłem z radiem i sprawdzałem bezpieczniki i ten od szyb wsadziłem w inne miejsce...
Poprawiłem bezpiecznik i szyby śmigają.
A to z otwieraniem i zamykaniem szyb kluczykiem działa o dziwo. Na cholere takie coś, to ja nie wiem.
Dziękuję wszystkim, którzy próbowali pomóc.
Wątek można zamknąć/usunąć.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smajler Zobacz wpisJak to zrobiles? Jest to bardzo fajna opcja i myslalem ze każda ocvtavia z centralnym tak ma, ale nie ma niestety i trzeba sobie potrzymac zamykanie na pilocie kilka sek aby sie zamknelyO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez endryu Zobacz wpis
Sprawdź u siebie przy zamkniętych szybach naciskając przycisk otwierania na kluczyku przytrzymując go kilka sekund. Zamykanie przytrzymując przycisk zamykania.
Komentarz
-
Komentarz