Witajcie, mam taki problem, że jak mam opuszczoną szybę i chce ją zamknąć całkowicie to wtedy przycisk do zamykania podnoszę to samej góry (charakterysztyczny podwojny klik). Jednak szyba pójdzie w górę do pewnego momentu i wraca w dół. Jakby dostała jakiś sygnał przeszkody czy coś. Problemu nie ma jak trzymam na 1 kliknięciu zamykanie szyby do momentu aż się całkowicie zamknie. Czy trzeba by coś rozebrać i poczyścić?
Domykanie całkowite szyby poprzez całkowite podciągniecie przycisku.
Zwiń
X
-
Wszystkie szyby opuszczone w dół, zaczyna kropić to z pilota trzymam zamykanie i zaczynają się zamykać i nagle jedna robi stop i leci w dół. To samo będąc w aucie, zwyczajne warunki, szyba w połowie otwarta i chce zamknąć całą- klikam guziczkiem, leci, leci w gorę i nagle stop jakby jakaś przeszkoda i cofa się.
Komentarz
-
-
Nie silikon tylko smar biały w aerozolu i nie na szybę ale na prowadnicę i rolki szyby wewnątrz drzwi. Zobacz na zdjęciach jak wygląda mechanizm żeby wiedzieć gdzie położyć smar. Potrzeba jest też dobra latarka i jakiś klin do odgięcia uszczelki szybyAntyfotoradar Valentine1
Harry II Classic+Sirio ML145
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smajler Zobacz wpisTak wiem, że jest to smar silikonowy Ok sprawdze z latareczką i jak to wygląda zanim rozbiore
Pomogło?
Jakiego spray'u w końcu użyłeś?
Komentarz
-
Komentarz