Witam. Jak w temacie. Na forum tyle zamieszania, że nie wiadomo co czytać i jak bo po migracji to już masakra. Problem z zamkiem polega na tym, że sam się otwiera kiedy chce i nie chce się zamknąć dopiero za kilkoma razami. Przeważnie zadziała z pilota. i Pytanie, wymienić zamek, czy tylko mokrostyk? dzięki Pozdrawiam brać OCP
zamek bagażnika combi
Zwiń
X
-
oolsztyniak ale z wewnątrz da się otworzyć klapę? Jeżeli tak to jak? Patrzyłem jak mam otwartą klapę gdzie tu kluczyk można wstawić czy nie zauważyłem nic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Penki Zobacz wpisPodepnę się pod temat, wczoraj miałem to samo. Kilka razy musiałem zamykać bagażnik, bo samoczynnie się otwierał. Postukałem i na razie jest ok. Myślę, że to wilgoć i może robi zwarcie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962 Zobacz wpisa całość czyli klamka i zamek to ok 400 złByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisMyślisz, że to przez zamek?
Komentarz
-
-
siłownik działa bo go słyszę a właściwie odgłos silniczka. Dzieje się tak, że jak się klapa otworzy podczas jazdy i nie chce mi się jej zamknąć to podczas jazdy słychać jak silniczek otwierania się uruchamia. Tak jak przy dotykaniu klamki w klapie. Oświetlenie bagażnika też działa.Używki nie będę kupować, bo jak to z używkami.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisCzyli winny jest przycisk/klamka, nie zamek.
Jak chcesz to mogę podesłać Ci sam przycisk to sobie sprawdzisz czy pomogło, mam używany ale sprawny na wąską wtyczkę.
Już raz zamek wymieniłem (uzywka) i wystarczyło na jakieś 3 lata
Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisCzyli winny jest przycisk/klamka, nie zamek.
Jak chcesz to mogę podesłać Ci sam przycisk to sobie sprawdzisz czy pomogło, mam używany ale sprawny na wąską wtyczkę.
Komentarz
-
Komentarz