Panowie poratujcie. Chciałem sobie zrobić dobrze i skompletowałem graty do xenonów. Na szczęście krzynol w czas mi powiedział że mam za słaby BCM (BCM PQ35 B+, Numer oprogramowania: 1K0937085P) , obecnie z tyłu mam korbki (w planach zmiana na el), teraz dokładam xenony a kiedyś chciałbym i doświetlanie zakrętów + dzienne zrobić i tu niestety wysiadam. Czy biorąc pod uwagę korbki powinienem iść w 1K0937087AB czy H? A może skoro mam 1K0937085P powinienem wziąc 1K0937087P? 87J czytałem jest tylko do elektrycznych szyb i mi nie podejdzie. Przepraszam że na kilku wątkach piszę, ale dziś się załamałem że jeszcze BMC do wymiany bo nie wiem ile z tym roboty czy wystarczy tylko podmienić moduł i podłączyć wtyczki bo są zgodne czy też należy coś więcej zrobić. Co z alarmem (montowali w ASO, co z kluczykami, kodowaniem haka )...
Pytanie czy mogę chociaż testowo włożyć reflektory by przy odbiorze zobaczyć czy świecą, czy przez za słaby BCM mogę zaszkodzić instalacji.
Pytanie czy mogę chociaż testowo włożyć reflektory by przy odbiorze zobaczyć czy świecą, czy przez za słaby BCM mogę zaszkodzić instalacji.
Komentarz