Świecąca kontrolka ABS ESP i mruga kontrolka ręcznego hamulca

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marcingt
    Classic
    • 2019
    • 2

Świecąca kontrolka ABS ESP i mruga kontrolka ręcznego hamulca

Witam od pewnego czasu mam problem z octavia 2 fl 1.9 TDI mianowicie przy każdym włączeniu zapłonu zapala się ABS ESP mruga kontrolka ręcznego hamulca i 3 sygnały dźwiękowe podczas jazdy cały czas świecą. Wymieniałem niedawno łożyska w tylnych kołach i po tygodniu zaczęło się to dziać koła się nie grzeją nic nie huczy od łożysk nie wiem czy tam szukać przyczyny? Zdjęcia błędów z kompa. Pozdrawiam i dzięki za wszelką pomoc
    Najszybszy darmowy hosting zdjęć i obrazków. Pliki aż do 6.66 MB! Bez pop-ups! JPG, GIF, PNG! Oraz BMP! Udostępnij swoje zdjęcia znajomym!
  • marcingt
    Classic
    • 2019
    • 2

Najszybszy darmowy hosting zdjęć i obrazków. Pliki aż do 6.66 MB! Bez pop-ups! JPG, GIF, PNG! Oraz BMP! Udostępnij swoje zdjęcia znajomym!

Komentarz

• Black
      Classic
      • 2021
      • 11
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

W moim przypadku wyglądało tak samo, problemem okazał się sterownik pompy ABSu. Znalazłem magika, który za 500 zł mi to naprawił. Ogłaszają się osoby, które regenerują takie pompy wysyłkowo. Oryginalna część z ASO miała kosztować ok 7 tysięcy złotych. Poczytaj więcej w google wyszukując numer błędu - standardowy problem w Skodach.

Komentarz

Pracuję...