[O2] Autoalarm Logic Can

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • artur_o
    Classic
    • 2012
    • 23

[O2] Autoalarm Logic Can

Zamieszczone przez adi747
    a co do odblasków fajnie by było jakby przestrzegali piesi ale w moich okolicach znam takich którzy twierdzą że to obciach swoje własne bezpieczeństwo jest dla nich obciachem nie pojmuje tego ale to Polska
    Ano własnie, to jest Polska, tu ludzie robią na złość innym (w tym wypadku sobie samym ale oni tego nie rozumieją).
    Może, gdyby wprowadzić zakaz chodzenia w kamizelkach odblaskowych, to Polacy, zgodnie z ich logiką, włożyliby kamizelki chcąc "władzy" zrobić na złość 8)
  • conan
    Rider
    • 2011
    • 546

[O2] Autoalarm Logic Can

Czy ktoś pomoże mi rozwiązać ten problem bo już zaczyna mnie dobijać :evil: .
    Alarm to logic can działający z oryginalnymi kluczykami.
    Po zamknięciu auta po jakimś czasie alarm się wzbudza i wyje. Po otwarciu auta informuje czteroma piknięciami ( z instrukcji alarmu wynika że to wzbudzenie czujników ).
    Jedynie alarm się nie wzbudza jak go włączę z pominięciem czujników ( jeden sygnał syrenki przy włączeniu).

Czy w vcds alarm musi być gdzieś "odhaczony" ? bo może can coś sprawdza i go wzbudza ?
    Moja skodzinka o2
    Blacharstwo i lakiernictwo Autoklinika

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez conan
      Czy w vcds alarm musi być gdzieś "odhaczony"

jeśli to jest alarm dokładany to VCDS nie ma nic do niego
      problemem może być nieprawidłowy montaż alarmu lub uszkodzenie któregos z czujników

Zamieszczone przez conan
      bo może can coś sprawdza i go wzbudza
      może tak być, ale nie "zajrzysz" po CANie do alarmu bo nie masz jak
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• conan
        Rider
        • 2011
        • 546

No właśnie alarm dokładany w Aso przy kupnie auta. I w sumie cały czas było ok, jak się nie mylę to od czasu odłączenia akumulatora tak się dzieje.
        Kiedyś gdzieś czytałem o vcds więc myślałem że gdzieś w tym szukać problemu.
        Chyba trzeba będzie odłączyć na stałe od centralki czujniki ruchu i spokój.
        Moja skodzinka o2
        Blacharstwo i lakiernictwo Autoklinika

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

conan, a nie prościej pojechac do kogoś kto zajmuje sie alarmami i naprawić?
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

Pracuję...