[O2] zasilanie modulu komfortu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Lutnik
    Classic
    • 2014
    • 9

Gratulację zakupu

chodz tylu co miała właścicieli wcześniej to i tak prezentuje się ładnie
    Mój pierwszy kontakt z tą stroną to informacja o szybkiej rejestracji, która wcale nie jest szybka.
  • jerzyk
    Classic
    • 2012
    • 1

Po dlugich poszukiwaniach przyczyny nie dzialania centralnego, alarmu, szyb itd. dopatrzylem sie wreszcie, ze nie mam zasilania na module (tym za schowkiem) problem mam taki ze nie mam pojecia gdzie jest drugi koniec tego przewodu. Niestety nie mam schematu, a i nie bardzo widzi sciaganie calego kokpitu, a tam wlasnie idzie wiazka... moglby ktos jakos doradzic? Gdzie mierzyc, albo gdzie szukac przerwy?
    Dodam jeszcze ze podpiecie zasilania z jakiejs innej kostki uruchamia modul i wsio dziala.
    EDIT:
    Juz doszedlem ze przewod idzie do bezpiecznikow i to tam nie dochodzi zasioanie. Sa trzy grube czerwone przewody i na jednym z nich nie ma napiecia. Ktos wie skad to idzie? Od bezpiecznikow pod maska?

Komentarz

• krzynol
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 10960
      • Superb II combi (3T5)
      • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
      • CFHC 2.0 TDI CR 140 KM

Zamieszczone przez jerzyk
      Juz doszedlem ze przewod idzie do bezpiecznikow i to tam nie dochodzi zasioanie. Sa trzy grube czerwone przewody i na jednym z nich nie ma napiecia. Ktos wie skad to idzie? Od bezpiecznikow pod maska
      ze skrzyni bezpieczników za filtrem powietrza
      ->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
      ->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
      poprzednie modele:
      ->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
      ->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
      O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003

Komentarz

Pracuję...