Bez przesady z tym kupowaniem Superbów przez firmy tylko "na wypasie". Np. Hilti kupuje swoim dyrektorom czerwone Superby kombi w wersji Active. Strabag podobno też (np. Passaty B7 mają w wersji podstawowej). Ale moja firma ma Superby od Ambition 2.0TDI 140KM po Platinium 4x4 2.0TDI 170KM...
[O2FL] Zwariowały zegary
Zwiń
X
-
[O2FL] Zwariowały zegary
Naczytałem się za pomocą szukajki o zegarach, które wariują lub ogarnęła je ciemność. Niestety to co dzisiaj mnie spotkało zaskoczyło mnie totalnie. A mianowicie po przekręceniu kluczyka:
1. Wskaźnik poziomu paliwa pokazał 1/4 baka mimo, że wczoraj było 3/4. Wyłączyłem i włączyłem zapłon ponownie a tu wskaźnik pokazuje pusty bak. :shock: Rezerwa się nie pali.
2. Zresetował mi się licznik przebiegów dziennych.
3. Wskaźnik temperatury zewnętrznej pokazał mi 1,5 stopnia na minusie. :shock:
4. Nie pokazuje mi przebiegu pozostałego do następnego tankowania.
5. Auto odpaliło normalnie i jeździ też normalnie.
Po przejażdżce po mieście odłączyłem i podłączyłem akumulator i nic. A właściwe to chyba zrobiłem jeszcze gorzej bo palą mi się teraz kontrolki wspomagania i "ślizgawki" (zapomniałem co to). Deszcz w nocy nie padał więc wilgoć odpada. Spotkał się ktoś już z czymś takim?
-
-
A ile wytrzymuje akumulator prosto z salonu? Przyznam się że mam go od nowości czyli 4 lata ale jak do tej pory nie sprawiał najmniejszego problemu. Co prawda ostatnio często jeżdżę z włączonym CB, rejestratorem jazdy i czasami nawigacją. Do tego dokupiłem rozgałęziacz do zapalniczki za 9.99. Ale auto odpala mi na dotknięcie. ZAWSZE. :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Problem dzisiaj samoczynnie znikł. Zegary pokazują to co trzeba. Nie wiem co o tym myśleć...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arturas03Pozostaje mi wozić zapasowy akumulator w bagażniku
Komentarz
-
Komentarz