Jolka...jakis pajac do ciebie....;cie woła....hihi
[O2] Czy ja mam alarm fabryczny?
Zwiń
X
-
[O2] Czy ja mam alarm fabryczny?
Witam.Zakupiłem na dniach octavie O2 combi BXE elegans z Belgii.Przetłumaczyłem kody i nie widzę tak alarmu orginalnego.tylko o kluczach itd.Brak diody w drzwiach tylko jakaś miga na nawigacji pod guzikiem ESC(co to jest za dioda). Gdy otworze samochód kluczem,otworze drzwi i poczekam nie załączył się,nawet gdy jestem w środku.Bezpiecznika 35 tez nie ma.Chodzi o to gdzie jest jakiś moduł w środku aby można było poznać czy jest czy nie.Nie chcę pojechać do jakiegoś elektonika by ten mnie nie oszukał i poprawił i skasował odpowiednio[/center]1.9 TDI umiera...
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNa slupku B przy fotelu ma byc guzik. Jak go nie ma, to nie ma alarmu fabrycznego.
Biedniejsza wersja to - elektroniczny immobilizer z urządzeniem alarmowym i syreną.
Nie wiem jakie wersje alarmów szły na Belgię.
Czy był fabryczny alarm mogę sprawdzić znając numer VIN.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
-
kecaj, jeśli jest ori alarm to nie ma znaczenia czy ma czujnik lawetowania czy nie - na słupku jest i tak wyłącznik dozoru wnętrza
nie ma wersji ori alarmu bez dozoru wnętrza, ale jest wersja bez czujnika lawetowaniaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, w O2 faktycznie tak jest, ale w O1 jest alarm bez dozoru wnętrza na kraje spoza Unii Europejskiej. Kod wyposażenia 7AB.
Ale analizując pochodzenie samochodu i ze jest to O2 to w przypadku alarmu powinien być przycisk na lewym środkowym słupku.Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
Komentarz