No właśnie. Najwidoczniej się nie spodobała. Jak nazbieram wolnego czasu to ramka grila Pójdzie w kolor i do tego logo nowe. Jak na razie wpadł nowy akumulator. Auto cały czas jeździ sobie jedynie akumulator padł 3razy i trzeba było kupić nowy.
[O2] sound syetm
Zwiń
X
-
[O2] sound syetm
Panowie mam pytanie z natury audio. Miał może ktoś możliwość porównania ori zestawu octavi z zestawem 3 way sound system?
Bo tam się zastanawiam czy warto wydać $$ w ewentualną podmiankę czy już lepiej zainwestować w kompletnie inne audio.
Kolejną rzeczą jaka mnie zastanawia to przy zmianie na sound sytem trzeba dokonać jakiegoś update w radiu żeby mieć możliwość korekty dzwięku?
-
-
hans860, wytłumienie drzwi to dobry pomysł, za to sound system to calkowicie chybiona idea;
nie ma to żadnego porównania do Cantona w O3, a w stosunku do fabrycznego systemu 2-drożnego daje tylko znikomą poprawe brzmienia :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Nexus6, tak tylko że SS można mieć za 800-900zł domyślam się że Cantona z O3 trzeba będzie już wywalić 2tysie z kolei za 2 tysie można już złożyć samemu coś fajnego na używce pomijając już fakt że gdzieś tam mi jeszcze w szafie zalega jakiś audio art 6ch na zwrotnicy
Pisałem też z marbab i bardzo sobie chwali SS i mówił że niema porównania z serią
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hans860Pisałem też z marbab i bardzo sobie chwali SS i mówił że niema porównania z serią
MSPANC :diabelski_usmiech
dobry system dwudrożny, porządnie zaaplikowany zagra lepiej niż ten pożal sie boże Sound System :haha: :haha: :haha:
przykład dobrej roboty masz tutaj: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=50181With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6hans860, wytłumienie drzwi to dobry pomysł, za to sound system to calkowicie chybiona idea;
nie ma to żadnego porównania do Cantona w O3, a w stosunku do fabrycznego systemu 2-drożnego daje tylko znikomą poprawe brzmienia :diabelski_usmiech
Canton jest duzo lepszy niz ori naglosnienia w O3 ??
SS w O2 jest niewiele lepsze od ori naglosnienia w O2 ??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftCanton jest duzo lepszy niz ori naglosnienia w O3 ?
Zamieszczone przez MaicroftSS w O2 jest niewiele lepsze od ori naglosnienia w O2 ??With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz