Zamieszczone przez Leniwiec
kontrolka przepalonej żarówki
Zwiń
X
-
kontrolka przepalonej żarówki
witam, czy świecąca się cały czas kontrolka od spalonej żarówki może powodować jakieś problemy z komputerem. Pytam bo założyłem żarówki led do podświetlenia tablicy rej. no i świeci się błąd przepalonej żarówki, na razie ją ignoruję ale zastanawia mnie czy może to powodować jakieś zakłócenia czy wręcz awarie komputera.
-
-
Mam pytanie w temacie.
W którym miejscu znajduje się kontrolka spalonej żarówki?
Mam przepaloną z lewym lusterku od kierunkowskazu ale na szafie nic mi się nie świeci (oczywiście to dobrze ale zastanawiam się czy powinna się ona "odezwać").
Pozdrawiam.Powoli ale do celu-"gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miki1979Możliwe, że masz wyłączoną diagnozę kierunkowskazów.
Umiejscowienie kontrolki spalonej żarówki najłatwiej sprawdzisz ... w instrukcji
Możesz też wyjąć jakąś inną żarówkę - np z tylnej lampy i wtedy zobaczyć gdzie jest kontrolka - o ile oczywiście działa...
Czy muszę się do kompa podpinać?
Komentarz
-
-
Aż przejrzałem instrukcję czy aby nie wprowadziłem Cię w błąd - ale nie - w mojej instrukcji jest to na str 28
Kontrolka znajduje się w lewej części szafy - tuż pod osią obrotu wskazówki obrotomierza - na lewo od kontrolki wspomagania. Przynajmniej wg instrukcji bo u siebie w aucie nie sprawdzałem.
Komentarz
-
-
Ja mam w formie elektronicznej instrukcję i u mnie jest na stronie 23 informacja na temat przepalonej żarówki. Niestety nie jest napisane gdzie jest ta kontrolka. Ponoć pojawia się również info na głównym wyświetlaczu o wymianie żarówki.
Cóż, trza czekać aż jakaś się przepali i będziemy wiedzieli
Komentarz
-
Komentarz