A CZY PRAWDĄ JEST że do nrmalnj jazdy sa one za ostre , za mało komfortowe w użyciu
hmmm....prawdą jest, że ujawniają swoje zalety kiedy te wykonane w technologii - powiedzmy - tradycyjnej się przegrzewają....także mając tarczę wielkości pizzy familijnej i przegrzać hebel, to co cza robić?.................upalać! se myślę i wtedy ceramiczne jak najbardziej....no i te żółte zaciski...+1000 repsektu na dzielni
Witam.
Wiem, że zima powoli (mam nadzieję) opuszcza nasz kraj ale fotel kierowcy słabo mi grzeje. Troszkę mi to przeszkadza a mojej małżonce to już w ogóle :P. Wiecie jak jest (żonaci)-jak ktoś Ci truje nad uszami to lepiej problemem się zająć dogłębnie :lol:
Czy powodem może być już wypalona mata czy może w czym innym leży problem? Jeśli to mata to gdzie mogę wyszukać jakąś na wymianę i jaka może być jej cena? Na znanym portalu aukcyjnym nie znalazłem żadnej. Skoda O2.
Pozdrawiam.
[ Dodano: Wto 04 Lut, 14 16:57 ]
Dodam, że na siedzeniu pasażera pali w d...ko aż się patrzy.
Powoli ale do celu-"gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy"
Temat zgłębiłem z moim elektrykiem i stwierdził, że to mata już jest wypalona i trzeba szukać zastępczej a potem pruć siedzisko żeby ją wymienić. I tyle ale jak wymienić to już nie wiem. Gdzie zacząć i jak zrobić aby nie narobić większych szkód. Trzeba jeszcze taką matę gdzieś dostać, może Passat? A zima już za pasem.
Jak coś wymyślicie to dajcie znać.
Pozdrawiam.
Powoli ale do celu-"gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy"
Podana się do wątku.
Podobny problem lecz mi W ogóle nie grzeje kierowca (pasażera aż parzy w dupsko).
Podpowiedźcie mi które piny we wtyczce pod siedzeniem powinny mieć
Bo już nagrzebalem i spalilem czujnik poduszki (żółta wtyczka)mała czarna to chyba czujnik zapięcia pasa?
Ja podejrzewam ze napięcie powinno być na pinie 5 (-) a 10 (+), a 2 to chyba czujnik temperatury?
Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Witam serdecznie wszystkich. Ja mam podobny problem ale u mnie obydwa fotele słabo podgrzewają i ten defekt wystąpił nagle bo było wszystko ok a dodam że samochód na zaledwie 10000 km przejechane. Pod VCDS nie ma żadnych błędów nawet w ASO nie za bardzo wiedzą jak to ugryźć!!!
Komentarz