Następny update jest przykry bo była drobna stłuczka (zatrzymałem się w korku na starym Vento), na szczęście zderzak cały, bo prędkość znikoma, maska tez cała, na szczęście tak trafiłem, że tylko grill połamany i do wymiany wraz ze znaczkiem (grill już czeka na montaż , zakupiony od kolegi z forum)
Nowy znaczek wraz z ORI dekielkami do felg zakupiony będzie w ASO, do odbioru po 7.01 (naklejki z Chin się nie sprawdzają).
Dodatkowo po obejrzeniu zdjęć metalowej listwy ochronnej tylnego zderzaka w Showroomie enemik-a zdecydowałem też sie na jej zakup bo z tch co oglądąlem do tej pory wygląda najlepiej wg mnie. (AVISA 145 plnów z wysyłką więc całkiem spoko.)
Kolejne zakupy zamykające ten rok z aliexpress:
- VCDS 12.12.3
- Wyjmaki do kolejnych modów
Nowy znaczek wraz z ORI dekielkami do felg zakupiony będzie w ASO, do odbioru po 7.01 (naklejki z Chin się nie sprawdzają).
Dodatkowo po obejrzeniu zdjęć metalowej listwy ochronnej tylnego zderzaka w Showroomie enemik-a zdecydowałem też sie na jej zakup bo z tch co oglądąlem do tej pory wygląda najlepiej wg mnie. (AVISA 145 plnów z wysyłką więc całkiem spoko.)
Kolejne zakupy zamykające ten rok z aliexpress:
- VCDS 12.12.3
- Wyjmaki do kolejnych modów
Komentarz