Witam mam pytanie czy z octavi 2 rs fl kombi pasuja fotele do octavi 2 bo chciałbym zamienic cały komplet i czy kostka do airbag jest taka sama
[O2] Komputer nic nie pokazuje
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Dziadek2Przekręcając kluczyk w stacyjce silnik od razu gaśnie
pisząc "komputer nic nie pokazuje"- myslisz o zegarach czy o VCDS?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
to podłącz komputer- będzie wiadomo co się dzieje
ale IMHO cos z immobiliserem się dzieje
może wilgoć w zegarach :roll:
jak nir masz dostepu do kompa to spróbuj wyjąć i wysuszyc- zobacz czy ruszyprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Dziadek2Czy ten komputer jest w miejscu w którym laik może go zdemontować
ja mówiłem o podłaczeniu komputera diagnostycznego
poszukaj na forum hasła - VCDS - to będziesz wiedział o czym mówię
zegary mozesz sam zdemontować- 3min roboty- do wyjęcia włacznik świateł i dwie listewki- wokół włącznika świateł i ta obok kierownuicy po prawej- mała- są na wcisk, poza tym torx chyba "6" - 2 śruby, wyjmujesz a z tyłu wtyczka do odpięciaprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
-
Dziadek2,Zamieszczone przez Dziadek2Skojarzyłem, że zawilgotniała elektronika w samochodzie
Immo jest w zegarach :roll: i ono blokuje uruchomienie auta
to, że nie działa wyświetlacz wskazuje że coś się dzieje z zegarami
Zamieszczone przez Dziadek2Zegary są suche
skoro sa suche (nie wiem skąd posiadasz taką pewność nie rozbierając ich- wilgoci gołym okiem nie zauważysz :wink: ) to znaczy, że są uszkodzoneprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz