grzegorz_, gratulacje i pytanie. Masz pakiet na bezdroża?? bo jakoś wysoko stoi twoja OIII
[O2] Demontaż panelu ogrzewania :)
Zwiń
X
-
[O2] Demontaż panelu ogrzewania
Witam serdecznie. Czytałem wiele podobnych tematów lecz nie znalazłem konkretnej odpowiedzi odnoście panelu ogrzewania w O2 Po zdemontowaniu ramki wokół środkowego słupka (radia i panelu ogrzewania) odkręciłem panel ogrzewania który jest przymocowany czterema śrubami i już myślałem że ładnie wyjdzie a to nie ;/ W O2 z tego co czytałem cała regulacja odbywa się na silniczkach więc cały panel jest sterowany elektrycznie a nie tak jak w O1 poprzez linkę doprowadzoną do panelu. Co może tam trzymać? Dodam że lewą stronę wyjmę na około 5cm a prawa odchodzi na 1cm. Nie mam możliwości zajrzenia za panel i stwierdzenia co tam blokuje. Czy to może być kostka połączeniowa która jest na krótkim przewodzie? Czy coś innego. Bo raczej popielniczka tego nie trzyma
-
-
W klimatroniku i owszem sterowanie jest na silniczkach a w klimatiku jak u Ciebie jest na lince sterowanie kierunku wylotu powietrza (mowa o O2 przed liftem).
Linka ma na końcu taki zatrzask wchodzący w gniazdo w panelu sterowania. Najlepiej do tego sie dobierać po odkręceniu prawego boczka tunelu środkowego (tego przy nogach pasażera) - wówczas wszystko zobaczysz a i złożyć powtórnie bedzie prosto.
Komentarz
-
-
A po zdemontowaniu popielniczki jest dostęp od dołu aby tą linkę zdjąć a później ewentualnie założyć? Bo aby zdjąć prawy boczek trzeba zdemontować środkowy tunel (podłokietnik itp.) czy nie trzeba ? Planuje zamontować gniazdo zapalniczki bliżej okna bo niestety te gniazdo które jest fabrycznie jest tragicznie umiejscowione ;/
Komentarz
-
Komentarz