Ładna sztuka, jeździłby.. Z perspektywy czasu troszkę żałuję że nie wziąłem 1.8 TSI zamiast 1.4, dopłata nie była aż taka straszna a dynamika napewno nieco lepsza w 1.8, tym bardziej przy pełnym załadunku.
Nie wiem czy piszę w dobrym miejscu (jak nie to wybaczcie)
Od dwóch dni zauważyłem, że lewe lusterko mi dziwnie drga, dziś zerknąłem do niego, a szkło ledwo się trzyma na górnej części lusterka. Oderwałem je do końca. szkło jest takie że odbija lecz jak się z bliska w nie patrzy to widać co jest po drugiej stronie i światło normalnie przebija. Na plastikowej części, której to szkoło się trzymało jest widoczna taka jakby niklowana warstwa, pomarszczona trochę, w niektórych miejscach oderwana.
Moje pytanie brzmi:
Przykleić to? Na co? Nie będzie prześwitywać klej/silikon? Czy podgrzewanie będzie chodzić?
Wprawdzie nie miałem okazji sprawdzić czy podgrzewane lusterka działały, bo samochód mam od kwietnia, ale raczej chyba powinno chodzić.
chinka01, haha przyklej dobrym klejem Lusterka sa tak dziwnie zaprojektowane ze lustra sa doklejane do maty grzewczej i po pewnym czasie odpadaja Nie przejmuj sie i klej
Inna opcja kupic nowe ale tanie one chyba nie sa...
Obecnie -> Skoda OCTAVIA II 2.0 FSI
Obecnie -> Seicento 900+LPG
Bylo -> Renault LAGUNA II 1.8
Bylo ->GOLF 3 1.8
Mialem identyczny problem. Sprawe rozwiazalem tasma dwustronna taka super mocna przeźroczysta. wszystko wyczyscilem spirytem, osuszyłem, nakleiłem na lustro i na plastik po warstwie taśmy, ladnie dociąłem (mam lusterko podgrzewane)
i potem skleiłem. Trzyma się już 2miesiąc. Ani drgnie
Projekty architektoniczne / wnętrz
Wizualizacje architektoniczne
Grafika 3D
Rysunek architektoniczny na zamówienie
Komentarz