a co jest jak nie ma kluczyka do odpinania haka?
swiatlo dla pasazerow. - brak czesci elektroniki.
Zwiń
X
-
swiatlo dla pasazerow. - brak czesci elektroniki.
Witam
Mam maly problem. Niedawno kupilem octavie 2 i powoli rozbieram wszystkie male rzeczy ktore nie dzialaja.
Problem polega na tym, ze nie mam swiatla dla pasazerow. Ow cacko rozkrecilem i zdawac by sie moflo ze brakuje czesci instalacji do ow swiatelka.
Gdzie moge dostac tanim kosztem bez zakupu nowego elementu? Da rade to samemu zrobic?
Pytanie nr 2. Do foteli kierowcy i pasazera pociagnieta jest jakby fabrycznie wiazka przewodow, a o grzanych fotelach nikt nic nie mowil, od czego te przewody sa?
-
-
lampka się klasycznie wypaliła i ktoś wyrzucił środek
do foteli idą poduszki powietrzne, a do kierowcy dodatkowo czujnik zapięcia pasa
jak masz więcej par przewodów to będzie grzanie tyłków->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Znalazlem na allegro za ok 30 cale swiatelko do oswietlenia kabiny. Jak teraz sprawdzic czy moze zwarcie robilo i ktos to z tego powodu wyrzucil?
Dzieki za wyjasnienie tego okablowania. U kierowcy mam 2, pasazer 1.
Kolejna sprawa.
Znalazlem cos takiego po zdjeciach w google. Jak to sie fachowo nazywa by poszukac na allegro. Pyt 2. Czemu u mnie pod tym elementem w podsufitce jest pusto?
Komentarz
-
-
svenson, schowek na okulary http://allegro.pl/schowek-na-okulary...473079473.html
Czemu u mnie pod tym elementem w podsufitce jest pusto?
Komentarz
-
-
svenson, kolo, ogarnij się... popatrz po wątkach aut co jest i co można
zapraszam na początek do linku moim podpisie, a potem do innych tutoriali->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez georggsvenson, schowek na okulary http://allegro.pl/schowek-na-okulary...473079473.html
Czemu u mnie pod tym elementem w podsufitce jest pusto?Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
georgg, Pewnie jakąś dziurkę, a w dziurce coś extra :diabelski_usmiech A nóż może myślał że tam alarm będzie a tu i nic nie maStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
Komentarz