Ja dziś z dwóch starych kompresorów zrobiłem jeden i powoli ale bije do 8 atmosfer
climatronic różnice w nr seryjnych??
Zwiń
X
-
Wydaje mi się ze 3T0907044BS to zamiennik tego pierwszego. Problemów z podłączeniem nie powinno być problemów.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
Komentarz
-
-
so mnie włąsnie doszedł panel o symbolach 3T0 907 044 BA Moje zaniepokojenie spowodowane było przez sprzedawce częsci który sprzedał mi fotele z O2FL wersja RS do MOjej Elegance która takowego podgrzewania siedzeń przednich nie posiadała gdy usłyszał ze ja od niego panela za 300zł niechce i kupiłem za 140 to mi powiedział ze ten który zakupiłem nie bedzie trybił z tymi fotelami no i kurna ręce mi opadły
Komentarz
-
-
greg2210, 3T0 907 044 BA to jest panel do O2 przed liftem a w profilu masz napisane że masz FL.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
nie wątpię że masz racje jest FL-ka i panel który dostałem dzisiaj od kuriera jest praktycznie taki sam co w moim szkodniku poza podgrzewaniem i taki symbol posiada nie inny..... a nie podejrzewam ze przed FL montowali już nowy climatronic??
dzisiaj wieczór spędziłem z kolegą montując fotele od RSa muszę się do nich przyzwyczaić ale fajnie czy mają jutro sobie pojeżdżę więcej bo dziś pogoda straszna w Krakowie deszcz i mgła
[ Dodano: Czw 02 Paź, 14 00:44 ]
kolego tutaj znalazłem ze nie BA a AB to panel od przed FL klimy
Komentarz
-
-
greg2210, No to już sam nie wiem według ETKI AB był od 02.10.2011 do 09.12.2012 czyli FL z oznaczeniem BA takie same daty podali :diabelski_usmiech Ja na swoim mam koncówkę AC więc było sporo tych oznaczeń Ale ważne że działa u Ciebie
No z siedzeń będziesz zadowolony Mi jak najbardziej odpowiadają. ale czekam na okazje z O3 RS i będzie podmiana :diabelski_usmiechStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg2210nie podejrzewam ze przed FL montowali już nowy climatronicprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, To mi cholery dali jeszcze starą wersje wrrrrrr :evil: greg2210, No oby zadziałałoStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
panele poliftowe róznia się m/innymi funkcją auto obiegu powietrza - mowa o climatroniku
WM66, nie martw się - to były jakieś wersje na Benelux chyba tylko :wink:
widziałem to w kilku autach :lol:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
piotrek_gdy, Aaaa chyba że tak :diabelski_usmiechStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Panowie chyba odbiegliśmy od tematu a sedno jest jedno panel poliftowy to poliftowy powinien działaćw każdej Octavi II FL z climatronikiem czy nie? bez wzgledu czy ma funkcje podgrzewania foteli czy nie....jesłi sie myle to moge swój kupiony odesłać i poszukac takiego o symbolach które pasują stad pytam
Komentarz
-
-
greg2210, Wydaje mi się ze każdy po lifcie będzie pasował do FL. Ale na 100% nie wiem.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
greg2210, każdy panel klimatronika po lifcie (od octavii) będzie pasował do poliftowego auta wyposażonego w klimatronik(nie Climatic)
może sypać błędami typu brak czujnika jakości powietrza( w zależnosci czy masz/czy panel obsługuje) lub mieć/nie mieć obslugi grzanych foteli - poza tym są takie sameprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz