cbool10, do czasu :P
[O2FL] Xenon - corner lights nie działa
Zwiń
X
-
[O2FL] Xenon - corner lights nie działa
Po adaptacji czujnika skrętu G85 nie działa corner ale tylko w xenonach. Podczas postoju i kręcenia kierownicą w halogenowe cornery działają bez problemu. Podczas odpalania auta poziomowanie działa tak wiec problemu z lampami brak, zresztą przed adaptacją czujnika też było wszystko dobrze.
W vcds wszystko zaznaczone tak jak było. Błędów brak.
Może spotkał się ktoś z takim problemem?PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
-
-
Adrian, skrętne zaczynają działać powyżej 15-20km/h
na postoju nic ci nie skręci
test góra dół i boki po uruchomieniu robi prawidłowo?przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Test robi ok. Wiem że na postoju nie działają ale nawet jak jadę to też stoją w miejscu. I tak jak pisałem od chwili adaptacji czujnika bo po zbieżności było przedstawione o 2°PerfectService by DGW
Komentarz
-
-
Jest zaznaczona opcja w maxi. Bardziej obstawiam że trzeba jeszcze zrobić adaptacje związaną z xenonami tylko nigdzie nie ma słowa że po adaptacji czujnika skrętu trzeba jeszcze ustawić xenony. Bo w vcds i w maxi jest wszystko jak przed. I jedynie co było robione w aucie to ustawienie G85 i jak dla mnie tu jest winowajca.PerfectService by DGW
Komentarz
-
Komentarz