[O2] dodatkowy stop na kalpie kombi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • magdalena30
    Classic
    • 2017
    • 0

Gratuluję apacza. Super zestaw: silnik + skrzynia + napęd. Czekam na podobny. :twisted:
  • magdalena30
    Ambiente
    • 2014
    • 114
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BLY 2.0 FSI 150 KM

Panowie czy lampa z tego ogłoszenia będzie pasowała do mojego rocznika ??
    Sprzedający napisał, że lampa do FL 2010r ale czy jest tu jakaś różnica w montażu ??

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Dziękuję

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

magdalena30, będzie pasować
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• demmsi
        Elegance
        • 2011
        • 966
        • Octavia II combi (1Z5)
        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Tylko że na załączonych obrazkach nie widać tyłu lampy - a dobrze byłoby widzieć stan plastikowych gwintów. Lampa tylna ma jaką uszczelkę z gąbki - jej stan gwarantuje albo szczelność lampy albo jej nie gwarantuje. Na twoim miejscu kupiłbym nową lampkę.

Komentarz

• magdalena30
          Ambiente
          • 2014
          • 114
          • Octavia II combi (1Z5)
          • BLY 2.0 FSI 150 KM

ogólnie to mam plan ściągnąć tą co mam na klapie i spróbować zerknąć do środka. Nie pali mi ten dodatkowy stop i nie wiem czy to jest jeszcze coś warte.
          Zauważyłem, że jest pęknięty od spody więc zapewne wilgoć w środku jest ogromna.

Komentarz

• boogoo
            Ambiente
            • 2012
            • 239

Ta na olx wygląda na popękaną.
            Następna będzie panamera....????
            Bo trzeba leczyć przyczyny, a nie skutki...

Komentarz

Pracuję...