Piękny Szkodnik Mam w identycznym kolorze ( można go raz na rok myć ) i takie same alu i podobne upodobania . Właśnie też mam w planie założyć jej 2 kominy , ile dałeś za niego ? Z nakładki na zderzak nadal jesteś zadowolony ?
[O2] żarówki w kombi , ile sztuk ??
Zwiń
X
-
[O2] żarówki w kombi , ile sztuk ??
Hej , przyszedł czas na wymianę żarówek w moim aucie. Co tydzień jakaś mi się przepala i stwierdziłem , że wymienię w kompletach.
Na przód mam zamiar kupić
h7 - OSRAM H7 NIGHT BREAKER UNLIMITED +110% (z tego co czytam najbardziej polecana)
h1 - OSRAM H1 NIGHT BREAKER UNLIMITED +110% lub jakieś inne co polecacie
i dalej mam zagrychę, chcę wymienić wszystkie postoje z przodu i z tyłu. Podpowie mi ktoś ile w sumie sztuk potrzeba na kombi ??
No i w instrukcji jest coś napisane o żarówkach w3w, ale jakoś ich nie widzę na aukcjach.
w5w - PHILIPS żarówka W5W 5W 12V 2szt White Vision 4300K
-
-
Re: żarówki w kombi , ile sztuk ??
Zamieszczone przez magdalena30Zamieszczone przez phpionJa również objeździłem kilka stacji/sklepów, w końcu udało mi się dopaść dopiero w Norauto. Z tyłu masz 4x W3W na lampę.
W3W x4 tak jak ma być
btw
pierwsza z brzegu aukcja...
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phpionZ tyłu masz 4x W3W na lampę.
IMHO nawet lepiej, bo pionowe słupki tylnej lampy słabo świecą np. w deszczu
także W5W i rozjaśniamy VCDS'em górne i dolne "C", żeby było równomiernie->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
no nie bez takiego problemu znów
ktoś napisał, że W5W wytopiły oprawki...
btw
a żeby były bardziej widoczne wystarczy wymienić W3W na nowekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
Komentarz