Robili to na wymrożonym aucie (było to jak na śląsku temperatury osiągały po -20 st.) - stwierdzili że jest wszystko w porządku. Czas pokaże
no i tego się trzymajmy
Gratuluję auta fajny kolor, super wyposażenie (no może ten wystający podłokietnik do mnie nie przemawia, ale to rzecz gustu) no i ten silnik 1.8TSI też bym chciał dużo frajdy z jady życzę i pozdrawiam
Witam. Dziś rano niedostatecznie zeskrobałem z lodu szybę przednią. Po próbie uruchomienia wycieraczek te tylko się delikatnie ruszyły i zdechły. Od tamtej pory wycieraczki nie działają. Nie słychać pracy silnika wycieraczek. Bezpiecznik sprawdziłem (bezpiecznik pod pozycją 41 nie jest przepalony - 15A niebieski). Zastanawia mnie dlaczego bezpiecznik się nie przepalił w takim wypadku.
Witam. Załóżmy, że nie mam dostępu do komputera (bo de facto nie mam takiej możliwości). Nie wierzę, że nie da się tego zdiagnozować, a co za tym idzie naprawić tego typu usterki bez komputera. Pamiętajmy, że to nie najnowszy mercedes.
Witam. Załóżmy, że nie mam dostępu do komputera (bo de facto nie mam takiej możliwości). Nie wierzę, że nie da się tego zdiagnozować, a co za tym idzie naprawić tego typu usterki bez komputera. Pamiętajmy, że to nie najnowszy mercedes.
Dzięki jednak za odpowiedź.
no cóż.... to w takim przypadku można pół auta rozebrać.....
Uwaga uwaga - okazuje się, że bezpiecznik FC41 (w kabinie) nie jest od wycieraczki przedniej a tylniej. Gdzie znajduje się bezpiecznik od wycieraczki przedniej?
Komentarz