W dniu dzisiejszym RSka przeszła w ręce bonzo01. Na sam koniec zaczęła się stawiać i uraczyła mnie przypaleniem żarówki stopu oraz psikusem z radiem. Mam nadzieję, że auto będzie służyło nowemu właścicielowi tak jak mi i nadal sprawiało mega frajdę z jazdy. Będę śledził dalsze losy w nowym wątku, który zapewne powstanie.
[O2FL] spala sie bezpiecznik od nawiewu od razu
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2FL] spala sie bezpiecznik od nawiewu od razu
Witam, jestem tu nowy.mam taki problem.posiadam o2 2005 r 2.0 150 km .ostatnio probowalem zlokalizowac dojscie do cczujnikow parkowania przod i zauwazylem odpiety czujnik(podobno) klimatyzacji, wiec go wpialem.zaznaczam ze klima i nawiewy normalnie dzialaly przed wpieciem.dzis rano chcialem wlaczyc grzanie i pala sie wszystkie diody i na klimatroniku i potencjometrze ze jest ok ale wogole nie dmucha.sprawdzilem bezpiecznik byl spalony,wlozylem drugi i odrazu tez sie spalil po wlaczeniu zaplonu.nie mam teraz trzeciego jak wlozyc wyciagajac wczesniej tamten czujnik(praca).chcialem zapytac czy szukac bardzie w dmuchawie czy moze ten czujnik robi zware.czy moglo mi wszystko dzialac jak ten czujnik byl wypiety.auto mam od lutego.nie chcialbym dac sie na maksa orznac elektykowiLiberos35
-
Komentarz